Hava Durumu

NE HEDEF VAR, NE DE TAKIM HAZIR

Yazının Giriş Tarihi: 01.08.2022 08:41
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.08.2022 08:41

Hedefin olmaması da takımın hazır olmaması da benim sözlerim değil. Başkan Cevdet AKINAL “öyle yüksek de hedefimiz yok” diye açıklama yaparken, Erol BULUT ise; “lige kalite olarak hazır değiliz” açıklamasında bulundu.

Erol Hoca’ya hak veriyorum. Çünkü transferlerin geç kalmaması gerektiği, aksi halde hazırlık sürecinin tamamlanamayacağı ve gecikmenin olacağını dile getirdik. Durum böyle olunca da hazırlık aşaması tamamlanamadı. Üstelik daha enteresan olanı şudur ki önemli mevkilere hâlâ transferler yapılmadı. Bunların en başında olmazsa olmaz forvet geliyor. Takımın gol sorunu olduğu hazırlık maçlarında da çok net olarak ortadadır. Gerçi bunun için hazırlık maçlarını izlemeye gerek bile yok. Kadro ortada ve takımda forvet yok.

Başkan Cevdet AKINAL’ın düşüncesini çok merak ediyorum. Bir başkan, “Hedefimiz öyle yüksek de değil.” gibi nasıl bir hedef koyar? Hem hedef koymayıp hem de transferler hususunda bu kadar yavaş olmalarını anlamak mümkün değil. Üstelik anlamadığım hususu sormak istiyorum.

Yahu başkanım takımda hedef yok, yıldız bir isim transfer edilmemiş, çıkıp kombine satışları bekliyorsunuz. Bu nasıl bir anlayıştır. Defalarca söylüyorum, Gaziantep FK, daha taraftarı tribünlere çekmeyi başaramadı. Bu insanlar kombineyi ne için alsın? Takımda hedef mi var, taraftarı heyecanlandıracak oyuncu mu transfer edildi? Lütfen biraz bazı şeyleri masaya yatırın. Her yıl aynı hatalarla takıma zarar verdiğiniz yetmemiş gibi, taraftarı da hiçe sayıyorsunuz. Yapmayın!

Şu ana kadar yapılan transferlerden Markovic güven veriyor. Abdulkadir PARMAK’ın Maxim’in yükünü alacağı kanaatindeyim. Veliu ve Hanousek umut veriyor. Jetkovic eski performansını mı verebilecek mi merak konusu. Hep olasılık ve tahminlerle konuşuyoruz.  Tabi ki bunun nasıl olacağını hep birlikte önümüzdeki haftalarda göreceğiz. Burada şuna dikkat çekmek istiyorum; Forvete mutlaka oyuncu alınmalı ve böyle ihtimaller konuşulmamalı. Öyle bir oyuncu gelmeli ki rakiplere korku, takıma ve taraftarına güven vermeli. Her yıl yapılan hataların önüne böylelikle biraz da olsa geçmiş olunur. Bu taraftar az da olsa heyecanlanmayı hak ediyor. Bu hakkı taraftara vermelisiniz.

Bir not da takımdan gönderilmesi gerekenlere açmak istiyorum. En başta El Messaoudi; Hâlâ ne amaçla bu takımda duruyor? Recep ve Sagal’la da yolların ayrılması takımın faydasına olacaktır. Rezerv lig için kullanılacaksa ona bir şey diyemem. Ama diğer türlü asla yerleri olmamalı..

Mutlu haftalar diliyorum.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.