Hava Durumu

Kılıçdaroğlu'ndan İki Günlük Gezi...

Yazının Giriş Tarihi: 21.01.2023 09:23
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.01.2023 09:23

 İki günlük program kapsamında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Gaziantep’e geldi. Esnaf, muhtarlar, Sanayi odası, Sivil Toplum Kuruluşları ve Gençlik buluşması programlarına katıldı.

Gaziler Caddesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu. Esnafı ziyareti açık hava mitingine dönüştü. Esnafın ve vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılaşan Kılıçdaroğlu, Gazianteplilerin sorunlarını bildiğini söyledi.

Sorunları bilmek ayrı, sorunlara çözüm üretmek ayrıdır.  Küçük esnaf, işçi, patron herkes dar bir boğazdan geçiyor. Kılıçdaroğlu; esnaf ve çiftçi rahat edecek. Esnaf orta direktir, bir devletin temelini orta direk temsil eder. Esnaf kazanmazsa hepimiz zarar ederiz. Esnafın, çiftçinin gerek bankalara gerekse kooperatife olan borçlarının faizlerini bir hafta içerisinde sileceğiz, demesi güzel. Ama yapılabilir mi?

CHP il yöneticilerinin sıcağı sıcağına sahalara inip, bunun nasıl yapılacağının anlatılması gerekiyor. Bir an önce CHP il ve ilçe örgütleri zaman kaybetmeden sahalara inmeli,..

Dün , Kılıçdaroğlu’nun mitingde söyledikleri, sıcağı sıcağına vatandaşa anlatılmalı. Yoksa, gençlerle, muhtarlarla, sanayicilere karşı konuşulan her şey havada kalacak.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.