Hava Durumu

13 dakika…

Yazının Giriş Tarihi: 20.12.2015 17:48
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.12.2015 17:48

Uzun zamandan sonra Gaziantepspor‘u izlemek zevk verdi.  Maça hızlı başlayan Gaziantepspor 5. dakika da golü buldu. 13. Dakikada ikinci golü bulan Gaziantepspor rahat bir nefes aldı. Gaziantepspor ilk yarıda maçı aldı. Yani Gaziantepspor’a 13 dakika yetti.

Gaziantepspor'a galibiyeti getiren golleri 5. dakikada Daniel Larsson ve 13. dakikada Orkan Çınar kaydetti. İlk yarıyı 2-0 bitiren Gaziantepspor, ikinci yarıda da farkı açacak fırsatlar yakaladı. Ancak gole çeviremedi. Çaykur Rizespor maçında Gaziantepsporlu  Orkan Çınar, etkili oyunu ile göz doldurdu. Orkan Çınar, rakip takıma zor anlar yaşattı.

Konuk takımda Gaziantepspor kalesini birkaç pozisyonda zorladı. Ama Gaziantepspor kalecisi Karcemarskas’ı geçmeyi başaramadı.  Karcemarskas süper ligdeki en iyi kalecilerden birisi. Umarım Gaziantepspor  kalecisini kaybetmez. Malum şuan ligde birçok takımın Karcemarskas gibi iyi kaleciye ihtiyacı var.

Gaziantepspor’un iki haftadır oynadığı oyunla göz doldurdu. Anacak tribünleri dolduramadı. Gaziantepspor boş tribünlere şov yaptı. Artık Gaziantepli işadamları, dernek ve oda başkanları Gaziantepspor’dan kombine bilet almaya başlamalı. Gaziantepspor boş tribünlere oynamayı bırakırsa, belki de seyir zevki yüksek maçlar izleriz.

 Gaziantepspor haftaya Antalyaspor’a konuk olacak. Bakalım yükselişini devam ettirebilecek mi?

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.