Hava Durumu

Biber Gazı ve Öğretmen

Yazının Giriş Tarihi: 26.11.2013 18:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.11.2013 18:00

Sonunda bu da oldu. Zaten son yıllarda olmaz denilen her şey oluyor.  Ve sonunda eğitimcilerde biber gazı ve orantısız güç kullanımından nasibini aldı. Ülkenin geleceği, köprü, kentsel dönüşümle değil, eğitimle kurulur. Eğitimsiz kuşaklar, sürekli daha eğitimsizlerini yetiştirir. Bunun eksikliği anket düzenleyerek, “hayır” adı altında ya da “beni seçtiler” diye istediğini yaparak giderilemez; eşit ve özgür bir ortamda her şeyi açıkça tartışmak gerekir.

Ülkemizde öğretmen açığına rağmen 262 bin öğretmenin atamasını yapmayan hükümet ,  “sözleşmeli” adı altında binlerce öğretmeni boğaz tokluğuna çalıştırılıyor. Devlet bunu yaparsa,  özel işletmeler sigortasız işçi çalıştırmaz mı?

Hükümetimiz öğretmen atamalarını bütçe olmadığı için yapmazken, yüz binlerce Suriyeliye harçlık veriliyor. Ücretsiz tedavi ediliyor. Kamplarda kalanlar için harcanan bir sürü para, neden eğitime aktarılmıyor?  Biz vergilerimizin bu şekilde Suriyelilere harcanmasını istemiyoruz.

Öğretmenler yaşadıkları sıkıntıyı anlatmak için,  kaybettikleri saygınlığı kazanmak için, borç sarmalından kurtulmak için yürüyüş yapmak isteyince biber gazı ve copla saldırılıyor.  Karşınızda azılı teröristler mi var? Bölücü örgüt üyesi mi? Ya da uyuşturucu, silah kaçakçısı mı var?  Karşınızda yetişmenizde aileniz kadar emeği olan, çocuklarınızı yetiştiren öğretmenler var.

Bu ülkede  emekli Genel kurmay başkanı terörist!!, öğrenciler zaten potansiyel terörist!!  Artık öğretmenler de terörist!!

Terör örgütü üyeleri sözde liderlerinin posterlerini açarken, terör örgütünün bayrağını asarken, polisimiz pek bir sabırlı davranıyor. Aynı sabır öğretmenlerden neden esirgeniyor? Neler oluyor?

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.