Hava Durumu

CHP’de gündem il başkanlığı…

Yazının Giriş Tarihi: 28.12.2014 22:36
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.12.2014 22:36

Şehrimiz için, ülkemiz için zor bir süreçten geçiyoruz. 2014 yılı bir çok sıkıntıyı içerisinde  barındırarak geri de kalırken, 2015 yılına da sorun ve sıkıntılarla merhaba diyeceğiz.

Ülkemiz ne kadar çok sorunla uğraşıyorsa,  CHP halk partisinde de çözülmesi gereken acil sorunlar var. Geçtiğimiz hafta içerisinde Ankara milletvekili Gökhan Günaydın ve Parti Meclis üyesi Fikri Sağlar şehrimizi ziyaret ederek örgütle bir araya geldi.

Gökhan Günaydın’ın gelmesi 17-25 Yolsuzlukla mücadele haftasına dikkat çekmekti. Örgüt toplantısında amaç partinin sorunlarını konuşup, halka projelerimizi anlatıp, farkındalık yaratmak idi.

CHP Parti meclis üyesi Fikri Sağlar’ın gelmesi ise biraz daha özeldi. Milletvekili  adayı olmak için istifa eden il başkanı Mehmet Gökdağ’ın  yerine gelecek ismim belirlenmeden önce örgütün görüşünü almaktı.

Her iki toplantıda insanlar eteklerindeki taşları döktüler. Meğer ne kadar çok kişi il yönetimine diş biliyormuş. İl başkanının ve yönetiminin hataları olabilir. Bu yönetim parti okulunu hayata geçirdi. 60 tane uygulanabilir proje üretti. Her etkinlikte, yer aldı. Elinize sağlık diyen olmadı. Eleştiri yapılırken, kırıcı olmamak gerekir.

Parti ileri gelenleri, “Kurt puslu havayı severmiş” atasözümüzü hatırlatan tepkiler gösteriyor. Üstelik, bugün beğenmediği yönetimde kendi listesinden bir çok ismin yer aldığını görmezden gelmek ne kadar doğru? İl yönetiminde yer alan herkes çarşaf listeden belirli sayıda oy alarak yönetime geldi.

 Blok liste ile seçime gidilseydi. Ve sayın parti büyüğüm sizin listeniz kazansaydı. Bugün beğenmediğiniz bu liste ile çalışacaktınız. O nedenle bugün il yönetimini eleştirirken iyi düşünmesi gereken isimsiniz.

CHP il başkanı kim olur bilemem. Bildiğim bir şey varsa; il başkanı olan kişi parti programına hakim, kendisini yetiştirmiş, insanları birleştiren, en önemlisi de olaylar karşısında öfkesine hakim olacak bir isim olmalıdır.

Dikkatimi çeken başk bir konu ise, il başkanlığı için hep erkek partililerin adı geçiyor. Niçin bir kadın il başkanı olarak düşünülmüyor?

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.