Hava Durumu

Çıt çıt

Yazının Giriş Tarihi: 07.01.2014 16:15
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.01.2014 16:15

Yeni yıla gireli daha birinci haftasını yeni tamamlamışken, umudumuzu yitirmeye başladık. Daha yılın ilk günü yapılan zamlar, kadın cinayetleri bu yılında bayağı zor geçireceğimizin kanıtı. Hayat her geçen gün daha zor geçiyor. Hayatımızı pamuk ipliğine bağlı yaşıyoruz. Sosyal medya da attığınız bir tweet, yada beğendiğiniz bir  tweet’e yaptığınız yorum başınızın derde girmesine sebep olabilir. Yaşamın kontrolü bizim elimizden kayıp gidiyor.

Sosyal medyaya Bülent Arınç yorumu çıt çıt her şeyi yazıyorsunuz. Kaç beğeni aldı. Retweet yapıldı. Onu konuşuyorsunuz, diye  sosyal medya kullanan siyasilerin kulağını çekti.

Sosyal medyayı  Ak Parti iyi kullanıyor. Her ne kadar bazen yazılanlar partiyi zor durumda bırakıyorsa da, siyasilerin vazgeçilmez iletişim aracı sosyal medya oldu.

Vatandaşa, seçmene en hızlı ulaşmanın yolu sosyal medyadan geçiyor. Çoğu ziyaret programlarından daha çok ilgi çekiyor.  Bana göre sosyal medya siyasetçiye, kısa ve öz konuşmayı da öğretiyor.

Siyasetçilerin genelinde uzun uzun konuşma hastalığı var. Eline mikrofonu alan bırakmak istemiyor. Bence siyasetçi konuştuğu kadarda dinlemeli, karşındakini dinlemeden onun sorunlarına yönelik çalışmaları oluşturulamaz. Dinlenmek bir sanattır.

Fikir alışverişinde bulunmak, takım çalışması yapılmasını sağlamak, siyaset ekip işi, tek kişilik bir iş değil. Ekip ne kadar inanır, inançla çalışırsa başarı oranı artar. AK Parti şimdiye kadar takım ruhuna inanmanın sonucunda başarıyı yakaladı. Ak partide her yönetici aklına geleni basınla paylaşmaz.. İlçe başkanına sorulan sorulara cevap almanız biraz zordur. İl başkanı konuşur. İl başkanı yorum yapar. AK Partideki sorun Bülent Arınç deyimi ile çıt çıt tweet atma olayına da bir çözüm bulunmak gerekiyor.

Mustafa Erzin’le birlikte MHP’de de tek seslilik oldu. İl başkanı, büyükşehir belediye başkan adayı açıklama yapıyor. Diğer parti yöneticileri çalışmalarına bakıyor. Bana göre bu süreçte yanlış anlaşılmaya meydan vermemek adına en doğru çalışma yapılıyor.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.