Hava Durumu

Endişeli bekleyiş

Yazının Giriş Tarihi: 17.06.2014 15:09
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.06.2014 15:09

Gaziantepspor yönetimi kongreye kilitlenmişken, taraftar transferler konusunda endişeli bir bekleyiş yaşıyor. Konuştuğumuz pek çok Gaziantepspor taraftarı, her yıl küme düştü, düşecek şekilde olan bir takım izlemekten sıkıldıklarını çok sık dile getiriyor.

Taraftara hak vermemek elde değil. Yönetim ise, muhabir arkadaşlarımıza taraftarın endişesinin yersiz olduğunu, kongre sonrasında gerekli transferlerin yapılacağını söylüyor.

Bu arada Büyükşehir Belediyespor ise iddialı hazırlanıyor. Nurullah Sağlam ekibini kurarken, Büyükşehir Belediyespor onursal Başkanı Fatma Şahin’in de kulübe ciddi destek olacağı kulislerde konuşuluyor.

 Büyükşehir Belediyespor’daki çalışmalara bakınca, Gaziantepspor’a  oyuncu yollayan değil de, Gaziantepspor’a alternatif bir takım oluşuyor. Malum Gaziantepspor Kulüp Başkanı  İbrahim Kızıl, Bakan hanımı bayağı kızdırmıştı. Sayın Fatma Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı olduktan sonra bir aylık icraatlarını basına değerlendirdiği toplantıda  sorulan soru üzerine “İbrahim Kızıl, muhatabım değil.” demişti. Ve Kızıl’ın sözünde durmadığını da sözlerine eklemişti.

Sonuçta Büyükşehir Belediyespor yönetim kadrosuna bakınca, işadamlarının ciddi bir desteğini alacağı aşikar. Bu arada Gaziantepspor işadamlarından destek görecek mi? Bunu bekleyip göreceğiz.  

Bu sezon bayağı heyecanlı olacak gibi görünüyor.

Gelelim taraftar’a,  transfer yok diye endişeli ama taraftar takımına da hiç sahip çıkmıyor. Gaziantepspor tribünleri de, Büyükşehir Belediyespor tribünleri de genelde boş oluyor.

Takımınız için endişelenirken, aynı zamanda sahip çıkmak gerekiyor. Bunu da gözden kaçırmayalım…

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.