Hava Durumu

Erzin farkı

Yazının Giriş Tarihi: 15.01.2014 16:35
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.01.2014 16:35

Büyükşehir Belediye başkan adayları birbirine nezaket ziyaretinde bulunup başarılar dilerken, ellerine geçen pasları da gole çevirmekten de geri kalmıyor. Adayların ortak temennileri huzur ortamında çalışmalar yapmak, her aday projesiyle yarışma kararı almış durumda, şehrin huzuru için güzel bir karar.

Belediye başkan adayları bu seçim döneminde sosyal medyayı da aktif kullanacak gibi görünüyorlar. MHP Büyükşehir adayı Mustafa Erzin, ilçe ve köylerde ziyaretlerini sürdürürken, çalışmalarını da sosyal medya üzerinden anında paylaşıyor.  Mustafa Erzin çalışmalarına hız verirken, ekibine  tecrübeli  bir basın danışmanı da ekledi. 

Mustafa Erzin, gittiği gezilerde hangi bölgedeyse o ilçenin adayını da aynına alarak, gezilerini yapıyor. Geziler anında sosyal medyada paylaşılıyor.

Sosyal medyanın bu kadar aktif kullanılması, ilk kez oy kullanacak olan 80 bin civarında gence ulaşmak için akıllıca bir taktik.  Şimdiye kadar diğer partilerin Büyükşehir Başkan adayları sosyal medyayı bu kadar verimli kullanmadı.

Erzin; haftanın ilk günü MHP’nin büyükşehir belediye başkan adayına başarılar dilemek için ziyaret eden CHP Büyükşehir Belediye başkan adayı Akif Ekici ile birlikteyken  “başkan bu salondan çıkacak” dedi. İddialıydı, iddiasının gereğini de yapıyor. İddialı insanları her zaman takdir etmek gerektiğini düşünürüm.

Mustafa Erzin, MHP il başkanlığına geldiğinde önce basının gönlünü kazandı. Sonra küs olan teşkilatların gönlünü aldı. İnsanlara her zaman samimi ve candan yaklaştı. Farklı siyasi partisi üyeleri bile MHP'ye geldiğinde kendini evinde gibi hissediyor.

 Ailenizin bir ferdi, amcanız, ağabeyiniz gibi davranıyor. Halktan  biri olduğunu hissettiriyor. Yerel yönetici için bu yaklaşımın puan kazandıracağı kanısındayım. Yerel seçimlerde insanlar parti kadar adaya oy veriyor. Böyle olunca aday ne kadar sıcakkanlı, halktan ve sempatik olursa, diğer adaylardan bir adım öne geçiyor.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.