Hava Durumu

Fatma Şahin

Yazının Giriş Tarihi: 01.12.2013 13:53
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.12.2013 13:53

Fatma Şahin’in  devre arasında Gaziantepspor soyunma odasına giderek, futbolculara prim sözü verdiği ,Futbol Federasyonu gözlemcisi de Bakan Şahin’in soyunma odasına girdiği ve  bunu raporuna yazdığı pazartesi yerel gazetelerde yer aldı.

Bu haberlere herhangi bir yalanlama gelmedi. Ne zaman ki, olayı yayınlanan bir yerel gazeteyi kaynak göstererek,   Aydınlık Gazetesi yazarı Mustafa Mutlu gündeme getirdi. Başta Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin olmak üzere, Gaziantepspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın yalanladı. Ama Sayın Şahin’in soyunma odasına giderken çekilen fotoğrafları yalanlama çabasının boşuna olduğunu kanıtladı.  Ve bu Sayın Şahin’e yakışmadı.

 Gaziantepspor’a ilgisinin nedeni sanırım bu adaylığından dolayıdır. Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl’ın bahsedilen maçta fırça yemesinin sebebi de belli oldu. Malum Gaziantep yıllardır, Gaziantepli olmayan bir başkanın elinde marka değerini kaybetti, kaybedecek. Sayın bakanımız Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı zaman Gaziantepsporla ilgilenmeye başladı. İnşallah bu ilgisi daim olur.

Sayın Şahin, artık sadece bakan değil, aynı zamanda AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Bu şehir efsane belediye başkanları gördü.  Yakın zamanda Celal Doğan ve Dr.Asım Güzelbey…

Her iki başkanda bu kente çok güzel hizmetler bıraktılar. Ve en önemlisi siyaseti belediyeye bulaştırmadılar. Sayın Şahin’in, çıtayı daha da yükseltmesi gerekecek. Yani Celal Doğan ve Dr. Asım Güzelbey’den sonra işi biraz zor.

Fatma Şahin, Aile ve Sosyal Politikalar bakanı olarak, çok eleştirildi. Her ne kadar şiddete uğrayan kadın sayısının azaldığını söylese de kadınlara karşı uygulanan şiddette tepki göstermekte yetersiz kaldı.

Partisinin milletvekili Zeyid Aslan’ın kadın gazetecilere karşı uyguladığı sözlü şiddete, sokakta en doğal ücretsiz eğitim hakkı için yürüyen genç kızın tekmelenmesine, saçından sürüklenmesine, kendisini protesto eden kadınların zorla, hırpalanarak dışarıya atılmasına  sessiz kaldı.

Sayın bakan, belki bana kızacaktır. Bana göre, karnesi kırık notlarla dolu. Umarım Belediye başkanı seçildiğinde bu kırık notlarını düzeltir. Kendisinin adaylığını tebrik ediyor. Şehrimize ve partisine hayırlı olmasını diliyorum. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.