Hava Durumu

Her şey bitti

Yazının Giriş Tarihi: 07.11.2013 21:29
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.11.2013 21:29

Her şey bitti. Ülkemizde halledilmesi gereken kızlı erkekli aynı evde kalanların durumu kaldı. Bu o kadar önemli bir sorun ki maazallah çözülmezse ülke elden gider!

Hacca giden milletvekillerinin türbanla meclise girmesi, istenilen yankıyı bulamadı. Muhalefet partileri kurulan tuzağa düşmedi.  Olmadı. Ülkenin gündeminin acil değişmesi gerekiyor. Bu defa kızlı erkekli aynı evde kalan öğrenciler konu oldu. Bu konu güzeldi. Tuttu.

TOKİ bulduğu her yere AVM, çok katlı konut dikeceğine, öğrencilerin sorunlarını karşılayacak yurt yapsa, kızlı erkekli aynı evi paylaşmak zorunda kalmayabilirlerdi. Üstelik bu evlerde yada yurtlarda bir arada kalınca  ila bir şey olması mı gerekiyor. Nedir sizi korkutan? Bu çocukları anne ve babalarından daha çok mu düşünüyorsunuz?

Bakın bugün sosyal paylaşım sitesinde kız babası bir arkadaşın paylaştıklarını bende sizlerle paylaşmak istedim. Kızı olan her babanın da bunu paylaşmasını diliyorum.

“Ben kızımın babasıyım!Sen kimsin?

Benden daha iyi mi bileceksin onun için neyin doğru, neyin yanlış olduğunu?Benden daha çok mu düşüneceksin onun iyiliğini? Daha çok mu koruyacaksın? Biz sağlığını, eğitimini düşünürken sen neredeydin? Bunlar için çalışıp kazandıklarımızı uğruna feda ederken , sen benim vergilerimle ne yaptın? Korkuyorsun bu bükemediğin, biat etmeyen nesil, yakında hesap soracak diye. Ne yaparsan yap, sakın ha “Kızımın hayatına karışma”…

Hazretleri söyleyeceğini söyledi. Yurtdışına çıktı. Gelinceye kadar ülke gündemi oyalanır. Bu arada neleri kaçırdık acaba?  Mesela işçilerin Kıdem tazminatı kaldırıldı. Kaç kişinin haberi oldu. Kaç gazete de yada televizyonda haberi yapıldı.

İnsanlar suni gündemlerle oyalanırken, kime ne rantlar sağlandı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.