Hava Durumu

İlk icraat Küsget esnafına

Yazının Giriş Tarihi: 01.04.2014 17:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.04.2014 17:00

Fatma Şahin mazbatasını almadan, Gazianteplilerin sorunlarına çözüm bulmaya başladı. Şahin, belediye başkanlığını kazandığı ilk gün, daha mazbatasını almadan küsget esnafının derdine derman oldu.

Hafta sonu şehrimizde yaşanan şiddetli fırtına sonrasında Küsget sanayi sitesinin elektrikleri kesilmiş ve Salı gününe kadar henüz verilmemişti. Esnaf, Tedaş yetkililerine ulaşamadıklarını dile getirerek, isyan ediyordu.

Küçük sanayi kooperatif başkanı esnafın toplandığı alana geldi. Esnafa bakan hanımla görüştüm.Tedaş yetkilileriyle görüşmelerinde yardımcı olduğunu belirtti.

Fatma Şahin, göreve hızlı başladı.

Fatma Şahin’in belediye başkanı seçilmesi Gaziantep için şans olabilir. Ankara tecrübesi bürokrasi engellerini çabuk aşmasına yardımcı olacaktır. Bu da elini fazlasıyla güçlendirecek.

Ayrıca Fatma şahin aday olan bakanlar arasından belediye başkanlığını tek kazanan isim oldu. Üstelik rakiplerine açık ara fark attı. Ak Parti Gaziantep’te oy oranını yine yükseltti. 2001’den bu yana iş başında olan Ak parti iktidarı yıpranmadan, her girdiği seçimden oy oranını  arttırarak çıkmayı bildi.

Ak parti teşkilat kendi içerisinde yaşanan sıkıntıları, kendi içinde çözdü. Olayların kamuoyuyla paylaşılmaması , teşkilatın “kol kırılır yen içinde kalır” yaklaşımı partiye hep kazandırdı. Bunun yarı sıra teşkilat yapısı, parti disiplini, örgütün liderine bağlılığı Ak Partiyi hep güçlendirdi.

Ne diyelim birileri bu yapıyı örnek almalı, birlikten kuvvet doğuyor.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.