Hava Durumu

İyi performans izlemek istiyoruz…

Yazının Giriş Tarihi: 22.08.2014 18:17
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.08.2014 18:17

Gaziantepspor yurtdışındaki hazırlık kampını tamamladı. Bu sene son sıralarda yer alan, küme düştü düşecek dediğimiz bir Gaziantepspor değil de, iyi performans sergileyen bir Gaziantepspor’u izlemek istiyoruz.

Şehirde sadece Gaziantepspor yok tabi, Büyükşehir Belediyespor da  önümüzde ki sezona  iddialı  hazırlanıyor. Bu sezon tadına doyum olmayan maçlar izleyeceğiz  gibi görünüyor. Böyle olunca da bir an önce lig başlasın, diye heyecanlanıyorum.

Hazırlık aşamasını değerlendirecek olursak; Gaziantepspor kulüp olarak üzerine düşeni yapmış gibi görünüyor. 15 tane oyuncu transfer edildi. Umarım bu oyuncular verimli olur.

Büyükşehir Belediyespor takımı da lige iddialı hazırlanıyor. Gaziantep’in futbol seyircisi bu sene farklı liglerde mücadele eden, ama siyasi olarak birbirine rakip iki takımı izleyeceği için şanslı olacak.

Gaziantepspor’un hazırlık maçlarının sonuçları umut vericiydi. Lig maçlarında da başarılarını bekliyoruz. 

Gaziantep yöneticileri de Büyükşehir Belediyespor yöneticileri de  transferler yaparak, üzerine düşeni yaptı, demiştim. Taraftar olarak bizlerde üzerimize düşeni yapmamız gerekir. Bunu da kombine bilet alarak, maçlarda takımımızı yalnız bırakmayarak sağlayabiliriz.

Birde benim taraftarlardan ricam, lütfen bu sene farklı sloganlar bulun. “Antep’in başına Antepli gelsin” sloganı değişsin. Bu sene yaşananlarda gördük ki Antepsporun başına, Antepli gelemiyor. Bu sene denendi ve olmadı. Biz , Gaziantepliler olarak, takımın başına kimin geldiğiyle değil, takımın başarısına yönelik desteğimizi esirgemeyelim.

Sonuçta Gaziantepspor bu şehrin marka değeri, başarısı şehrin başarısı olacaktır.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.