Hava Durumu

Kadın eli değmeli…

Yazının Giriş Tarihi: 14.05.2015 17:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.05.2015 17:30

Kadın eli değmeli…

Gaziantepsporlu futbolcular, büyük takım seviyorlar, Beşiktaş maçında izlediğimiz takım, Çaykur Rize maçında neredeydi?

Gaziantepspor-Çaykur Rize spor maçını izlemek büyük eziyetti. Gaziantepsporlu oyuncular Muhammet Demir’in golünden sonra coştular. Arka arkaya güzel pozisyonlarda geliştirdiler ama maalesef gole dönüşmedi. 60-65 dakikalarda oynanan 5 dakikalık sürede oluşturulan pozisyonlar maçta adrenalini yükseltti.

Çaykur Rizespor  oyuncuları hırslarıyla dikkat çekti. 90 dakika boyunca oyundan hiç kopmadan, aynı hırsla pozisyon yaratmaya çalıştılar. Ve günün kazananı oldular. Hikmet Karaman’ı tebrik etmek lazım, oyuncularını iyi motive etmişti.

Bu kadar futbol yeter, birazda  magazinsel noktalara değinelim. Maçın birinci bölümü çok heyecanlı olmayınca, bende takımların formalarını incelemeye başladım.

Çaykur Rizespor’un mavi-gri forması çok şık duruyordu. Renkler birbiriyle çok uyumlu idi. Sonrasında Gaziantepspor’un çizgili formasına takıldım. Göz yoruyor.

 Gaziantepspor formasına yeni sezonda kadın eli değmeli. Öyle çizgili forma çok şık durmuyor.Bu görevde yönetimdeki tek kadın olan Saliha Kübra Kabaali hanımefendiye düşüyor.

Birde  sayın Okan Buruk’a,  biraz takılayım. Okan Buruk, Kamil Ocak’ta oynanan tüm maçlara aynı takımla çıktı.Bir sezonu bir takım elbise ile kapattı.Merak ettiğim takım elbise uğurlu mu? Yoksa, Gaziantepspor para mı vermedi? Ya da Okan Buruk cimri mi? bu sorular her maçta aklıma takılıyor.

Öncelikle dar paça pantolonu erkeğe yakıştırmıyorum.  Allah aşkına o pantolonun paçası nedir öyle? Hem dar, hem kısa yeni ergen gençler gibi olmuyor. Üstelik takımın ütüsü yok, diz yapmış, olmamış Sayın Buruk.

Hikmet Karaman’da takım elbise giymişti. Ütüsüyle duruşuyla gayet şıktı. Yani örnek alınabilir?

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.