Hava Durumu

LAFA DEĞİL,İCRAATA BAKARIM

Yazının Giriş Tarihi: 12.03.2014 17:11
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.03.2014 17:11

Ulusal kalanlarda, billboardlarda Ak Parti reklamlarını görüyoruz.  “Değişik insan profillerinden, insanların can damarından yakalayan reklamlar çekilmiş. Bütün reklamlar “Lafa değil, icraata bakarım” diyerek bitiriliyor.

Bizde lafa değil, icraata bakıyoruz. Önceki gün gazetemizin manşetiydi. Yağmurun yağması, Mega kent denilen şehrimizi, mega köye dönüştürdü. İstinat duvarları çöktü. Alt yapının yetersizliğinden arabalar, insanların evleri sular içinde kaldı. Türkiye’nin dev sanayisiyle gündeme gelen kenti Gaziantep, bir yağmura yenik düştü.

Belediyeler 10 yıldır Ak partili belediye başkanlarınca yönetiliyor. Şu kadar konut yaptık. Bu kadar park yaptık. Türkiye’nin en büyük parkını yapıyoruz. Kültür merkezleri yapıyoruz Allah için başkanların hakkını inkâr edemeyiz. Şehir için güzel çalışmalar yaptılar. Spor salonları, kültür merkezleri ve devasa parklar şehir için zenginliktir.

 Yapılan hizmetlerin hepsi göze hitap ediyor.

Ancak, alt yapıya yapılan hizmet gözle görülmediği için önem verilmiyor. Alt yapının yapılmamasının sonucu da, yağmur yağınca ortaya çıkıyor. Yağmurla birlikte yaşanan görüntüler Mega kent Gaziantep’e hiç yakışmadı.

Belediye başkanları da kusura bakmasınlar, yağmur yağınca karizmaları çizildi.

Yerel seçimler öncesi yaşanan bu olaylar, başkan adaylarına bir uyarı niteliğinde olmalı, göreve geldiğinde göz boyamayı bırakarak, şehre hizmet edilmesi gerektiğini bilmeleri gerekir.  

Daha önce yağmur yağdığında da Halk Otobüsü Tugay kavşağındaki üst geçiştin altında mahsur kalmıştı.  Otobüsteki yolcuları AFAD ekipleri kurtarmıştı.

Bu defa yağmur yağdığında bırakın kenar semtleri, imarlı kesimlerde sıkıntılar yaşandı.İmarlı kesimlerde bunlar olursa, kenar semtlerin durumunu hiç düşünemiyorum.

Seçilen belediye başkanının öncelikli işi alt yapı hizmetleri olmalıdır. Yağmur manzarasını göz önünde bulundurursak, Ak partili belediyeler başarısız olmuşlardır.

HAYALDİ GERÇEK OLDU, AKP’li BELEDİYE GAZİANTEP'e DENİZ GETİRDİ.

 Reklamlarda dedikleri gibi, “Ben lafa değil, icraata bakarım”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.