Hava Durumu

Milletle duvar örmek

Yazının Giriş Tarihi: 07.08.2014 16:17
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.08.2014 16:17

Dün, Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan şehrimizde miting yaptı. Sabah saat 10:00’dan itibaren yollar trafiğe kapatıldı. Saat 18:00 ‘de yapılacak miting için yolların  erkenden trafiğe kapatılmasının bir mantığı var mı? Varsa lütfen birisi bunu bana açıklasın.

"Milletin Adamı" sloganı ile yola çıkıp, miting yapacağı ilde millet anasını ağlatmak sadece bizim ülkede yaşanır herhalde.  Dün resmen şehirde yaşayanlara, çalışanlara  hayat zindan edildi. En basiti bizim yaşadığımız; Çarşıdaki işlerimizi halledip, işyerimize geçmek için  ( saat 15:00’de yaşandı bu olay) resmen çile çektik. Nereye yönelsek yollar  yaya trafiğine de kapatılmış. Bizim durumumuzda olan bir çok insan vardı. Ve kimsenin ağzından güzel bir laf çıkmıyordu.

Sabahın erken saatinde miting yapacağın şehirde polisler yolları yaya ve araç trafiğine kapatacak. Ondan sonrada millet perişan olacak. Millet iş yerine ulaşabilmek için kilometrelerce  yol yapacak. Miting alanı  bölgesinde yer alan resmi kurum ( Valilik ve Emniyet ) binasına girişler yasaklanacak. Milletin  işi  gücü aksayacak,sinirler gerilecek.  Sonra millet edebiyatı yapacaksın. Bu halk bir miting yapılacak diye bu eziyeti hak etmiyor.

Benim anlayışıma göre “Milletin adamı”; halkın içinde, vatandaşından korkmayan, koruma ordusuyla gezmeyen, bir miting yapacağım diye vatandaşına eziyet etmeyen kişi demektir.

Gelişmiş ülkelerde liderler toplu taşıma araçları yada bisikletle halkının içinde dolaşırken, bizim ülkemizde neden bir koruma ordusuyla geziliyor. Kimden neden korkuluyor?

Millet edebiyatı yapıp, milletle araya bu kadar duvar örmek sloganla bağdaşmıyor. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.