Hava Durumu

Neler oldu?

Yazının Giriş Tarihi: 11.11.2013 17:58
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.11.2013 17:58

"Kızlı-erkekli meselesi" ne kafa yorarken, gündem bununla meşgulken neleri kaçırıyoruz demiştim. Kimlere ne rant sağlandığını merak ettiğimi belirtmiştim.Gündemi takip ettikçe neleri kaçırdığımızı görmeye başladık.

Bakın biz kızlı erkekli meselesini tartışırken, yorumlar yaparken neler olmuş.

* Şehrimizde merdiven altı üretim yapan tekstil atölyesinde yangın çıktı. 2 kişi hayatını kaybederken, 40 kişi yaralandı. Hastanede tedavileri devam ediyor.Bu pasaj da Suriyeli mültecilerin çalıştığı iddia ediliyor.

* Binlerce işçiyi ilgilendiren kıdem tazminatının kaldırılması sessiz sedasız gündeme geldi.

*Suriyeli mültecilere sınavsız üniversite hakkı için ilk adımlar atıldı. Zaten daha öncede sözlü beyanla üniversitelere kayıtları yapılmıştı. Gaziantep Üniversitesine beyanla kaç öğrenci kaydettiklerini sorduğumuzda cevap alamadık. Zirve ve Hasan Kalyoncu üniversiteleri ise kaç Suriyeli öğrencisi olduğunu belirtmişti.

* YÖK, üniversitelerde bildiri dağıtmayı "suç" kapsamında değerlendirecek.

* En tehlikelisi ise ülkemiz üzerinde ne tür oyunlar oynandığını görmemizi sağlayacak , bir gelişme Adana'da kime teslim edileceği bilinen yada bilinmeyen bir tır dolusu roket başlığı ele geçirildi. Hükümet yetkilileri insanların hayatına müdahale edeceğine, ülkeyi korumaya yönelik çalışmalar yapması gerekmiyor mu? Malum tüm generaller ve muvazzaf subaylar Silivri ve Hasdal’da 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.