Hava Durumu

Şampiyon Başkanlar…

Yazının Giriş Tarihi: 26.05.2021 00:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.05.2021 00:01

Dünya yüzünden geniş bir ili, göz alıcı büyük yapıları her yerden aranan eşyası, birçok mezraları, bolluk ve verimliliği, bitimsiz yiyecek ve içecek pınarları ve ırmaklarıyla burası "Şehr-i Ayıntab-ı Cihan"'dır. Evliya Çelebi

"Türküm" diyen her şehir, her kasaba ve en küçük Türk köyü Gazianteplileri birer kahramanlık misali olarak alabilirler. Mustafa Kemal Atatürk

Gaziantep tarihinde övgülerle bahsedilen bir şehir olmuştur. Övgülere layık olduğunu, son günlerde yaşadığımız başarılarla bir defa daha ispatladık. Gaziantepli olarak gurur duymamak mümkün değil. Şampiyon başkanların yönettiği şehirde yaşıyoruz. Fatma Şahin, OECD Kapsayıcı Büyüme için Şampiyon Belediye Başkanları Koalisyonuna davet edilen ilk belediye başkanı oldu.

Başkan olarak işbirliğine açık, tarafsız, toplumun her kesimi ile iş yapabilme, tarafsız olmasıyla bu daveti aldı. Suriyeliler geldiğinde, pandemi sürecinde şehrin katmanlarıyla işbirliği yaparak, her yaraya merhem olmak için çabaladı.

Kendisine iletilen sorunlara hep yapıcı yaklaştı. Şahin’in tek sıkıntısı; ekibinin bir kısmının zaman zaman kendisinin hızına yetişememesi ve dinamizmini yakalayamaması.

Fatma Şahin, sorunu dinliyor. İlgili kişilere yönlendiriyor. O noktadan sonra, sorun çözen bir ekibe denk geldiyseniz şanslısınız.

Yoksa uzun ve sancılı bir süreçle karşılaşabiliyorsunuz.

**

Gelelim diğer şampiyon başkana Mehmet Tahmazoğlu.

Sporcu, kararlı, dinamik, kendiyle birlikte ekibini de her zaman aktif çalıştıran, mesai kavramı olmayan bir başkan Mehmet Tahmazoğlu.

Bu kadar çalışmanın da tabi ki, bir karşılığı olmalı.

Avrupa Ampute Futbol Şampiyonlar ligine ev sahipliği yaptı ve  Şahinbey Belediyesi Ampute Futbol takımı kupayı Şahinbey Belediyesine kazandırdı.

Dünya kupasının ev sahipliğini de talip oldu.

**

Gaziantep, koordine edildiğinde çok güçlü bir şehir, güçlü şehirde güçlü ve başarılı yöneticiler görmek gurur verici.

Gaziantep, bağrından nice başarılı yöneticiler yetiştirmesi ile fark yaratıyor.

Bakalım daha hangi başarılarla, gündemde kalmaya devam edecek Gaziantep…

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.