Hava Durumu

Şanssız hafta

Yazının Giriş Tarihi: 23.09.2014 16:48
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.09.2014 16:48

Gaziantep takımları için geçtiğimiz hafta şanssız bir haftaydı. Gaziantepspor’dan başlayalım. Fenerbahçe karşısında sergilenen oyun harikaydı. Beklenen, özlenen Gaziantepspor sahadaydı. Fenerbahçe’ye kafa tutan Gaziantepspor, kaliteli futbolu sahaya yansıttı. Zevkli bir maç izledik.

Bu seyir gücü yüksek maç, puan olarak da Gaziantepspor’a dönseydi, çok daha güzel olacaktı. Lig başladığından bu yana sahaya çıkan kadrodan dolayı eleştirilen Teknik Direktör Okan Buruk, Fenerbahçe karşısına çıkardığı 11’le de beğeni topladı

Taraftar, “Okan Buruk takımı tanıdı. Oyuncuların hırsı, Okan Buruk’un doğru tercihi ile ilerleyen  haftalarda Gaziantepspor’u zevkle izlemeye devam edeceğiz” düşüncesindeler.

 

“Hakemlerin tarafı olmamalı”

Anadolu takımlarının kaderidir. Büyük takımlar karşısında haksızlığa uğrarlar. Gaziantepspor-Fenerbahçe karşılaşmasını değerlendiren Şenol Can; “Oyunun kontrolü bizdeydi. Puan bizim hakkımızdı. Biz Anadolu takımıyız. Belli ölçülerde mücadele ediyoruz. Hakemlerde onlara destek veriyor. Hakemler böyle davrandıkça, biz belli yerlere gelemiyoruz” diye açıklama yapmış.

Şenol Can haklı. Maalesef Gaziantepspor’un yaşadığı bu haksız penaltı ne ilk, ne de son olacak. Maç sırasında  olaylar hızlı geliştiği için hakemler hata yapabilirler. Hakemlerin tarafı olmamalı. Anadolu takımları zor şartlar altında mücadele ediyorlar. İşleri İstanbul takımları kadar kolay değil. O nedenle daha çok desteklenmeleri gerekir diye düşünüyorum.

Büyükşehir Belediyespor

Büyükşehir Belediyespor, iddialı transferleriyle dikkat çekti. Bir türlü galibiyeti yakalayamadı. Lig başladığından bu yana aldığı beraberlikler dikkat çekiyor. Büyükşehir Belediyespor’un artık, galibiyetle tanışmasını bekliyoruz.

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.