Hava Durumu

Şehrime neler oluyor?

Yazının Giriş Tarihi: 27.10.2016 18:40
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.10.2016 18:40

 

Yaşanan terör olayları, kamu kurumlarının binalarına örülen güvenlik duvarları şehrime neler oluyor? Kurumları bu duvarlarla güvenceye alıyorsunuz da, peki ya vatandaş ne olacak? Şehrime neler oluyor, dedirtiyor.

Yerel yönetimler, şehre karşı kendini sorumlu hissedenler, bu algıyı yıkmak kampanyalar başlatıldı. Büyükşehir Belediyesi turizmcilerle toplantılar yaparak, “Şimdi Gaziantep’e gelme zamanı” kampanyasını başlattı. Gastronomi şehri, özelliği ön plana çıkartılmaya çalışılıyor. Buna vatandaşlar olarak destek vermekte önem taşıyor.

Şehir dışındaki arkadaşlar “Semra, sen iyi misin? Neler oluyor? ” diye her aradıklarında “iyiyim” ama neden endişelisiniz diyorum.  Eskiden aradıklarında, “ Gaziantep kanalını izliyorum da, sizin orada katmer yapılıyormuş, sabah kahvaltıda yeniyormuş, gelirken getir misin?”  diye aranırdım.  Şimdilerde ise yaşanan olumsuz olaylardan ne kadar uzakta olduğum sorgulanıyor.  İstanbul’dan, İzmir’den Gaziantep’e bakış, farklılaşmaya başladı.

Artık tüm olumsuzlukları arkada bırakıp, ekonominin canlandırılmalı, normalleşmeliyiz. Korkunun ne ülke ekonomisine, nede insan hayatına bir faydası yok. Kalabalık yerlere gitmeyin, uyarılarını dikkate almadan, herkesin sokaklara çıkması, normal yaşamını devam ettirmesi gerekiyor.

Bu nedenle Cumhuriyet Kadınları, 29 Ekim’de meydanlarda olalım. Demokrasi meydanında çelenk konulurken, Türk bayraklarımızla bizde alanda yerimizi alalım.

Şimdi ülkemize, şehrimize sahip çıkma zamanı…

**

Bu şehirde kaç tane muhalefet partisi var. Muhalefet partisin bir tanesi 15 günde bir şehrin gündemini değerlendirmek için basın toplantısı yaparken, ana muhalefet partisinin il başkanı ne yapıyor? Şehirde yaşanan olaylarla ilgili ana muhalefet partisi ne düşünüyor?

**

Fetö’den dolayı görevden alınanların sayısı her geçen gün artıyor. Peki, görevden alınanların bir çoğunun tek suçu konut kredisi düşük olduğu için  o bankadan Konut Kredisi kullanmış yada çocuğuna para gönderirken masraf almadığı için orayı tercih etmiş. Bundan dolayı Fetö terör örgütü üyesi muamelesi yapılmasını doğru bulmuyorum. Her işlemin adalet ve hukuk çerçevesinde yapılması gerektiğine inanıyorum. Mağdurların oluşmasına engel olunmalı…

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.