Hava Durumu

Son saniyede gelen 3 puan

Yazının Giriş Tarihi: 25.01.2015 17:41
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.01.2015 17:41

Son saniyede gelen 3 puan

Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor, Balıkesirspor'u 1-0 mağlup etti. Son saniyede Muhammed Demir’in golü ile üç puanı alan Gaziantepspor derin bir nefes aldı.

Maçın ilk dakikalarından başlayarak sürekli Balıkesir kalesine şut atan Gaziantepsporlu futbolcular golü uzatmalarda bulabildi. Rakip takımın kalesine sürekli zorlayan Gaziantepspor, golü bulmakta zorlandı. Tabi bu zorlanmada Balıkesirspor’un hızlı hareket edip kalesini kapatmasının da etkisi büyüktü.

Maçın bir bölümünde atamayana atarlar,klasiğini yaşayacağız diye yüreğimizde ağzımıza geldi. Düşünün maçın ikinci yarısında bir baktık ki, maçı gözümüzün ucuyla izlerken, ocağa kelle paça koymuşuz. Kelle paça mı? Ayak paçası mı? Güzel olur. Ayak paçasına karar verdikten sonra ayak paçasını Gaziantep’te nereden bulacaktık. Onu da belirledikten sonra paçayı ocağa koyduk. Ocağın altına ateşi attık. Ama hala Gaziantepspor bir gol atamadı.

Biz paça muhabbeti ederken statta elektriklerin kesilmesi oyunun iki dakika durdurulması da heyecanı azalttı. Neyse ki, oyuncuların teri soğumadanoyun tekrar başladı. Kısa süre sonra bir kesinti daha yaşandı. Bu kesintilerin olması maçında 5 dakika uzamasına neden oldu.

Bu arada bizim paça pişti, maçın da son dakikalarına gelinmişti.Karşılıklı ataklarla geçilen dakikalarda uzatma anlarında mükemmel bir frikik golü atan Muhammet Demir üç puanı takımına getirdi.

Balıkesir maçı bize gösterdi ki, Binya ve Chubike birbiriyle uyumu yakalayamamışlar. Takımın takviyeye ihtiyacı var. Umarım gelen Brezilyalı futbolcu hazırdır ve takıma uyum sağlar. Sivasspor karşısında daha etkili bir Gaziantepspor izleriz.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.