Hava Durumu

Takımına sahip çık…

Yazının Giriş Tarihi: 13.07.2014 15:23
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.07.2014 15:23

Gaziantepliler olarak, bu sene takımımıza sahip çıkalım. Başlangıç olarakta kombine bilet alabiliriz.

Kombine bilet, bir takımın sezon boyunca kendi sahasında oynayacağı tüm lig, kupa ve Avrupa maçlarının seyir hakkının sene başından satın alındığını gösteren karttır.

 Gaziantepspor’a gönül veren insanların kombine bilet alması gerekiyor.  Gaziantepspor kombine bilet satışına başlamalı. Mehmet Kızıl ile daha önce görüştüğümüzde kombine bilet satışının çok az olduğundan dertlenmişti.

Kombine bilet sayısının artması, takımın sadık taraftara sahip olmasını sağlar. Geçen sezon taraftarlar sürekli, yönetimi eleştirdi. Ayrıca taraftar demek, “yönetim istifa”  diye bağırmak demek olmadığını Taraftar Dernekleri üyelerine anlatmalı.

Artık yönetime yüklenmenin değil, takımına sahip çıkmanın zamanıdır. Beğen yada beğenme Gazantepspor’u  bir sonraki genel kurula kadar  seçilen yönetimiyle birlikte İbrahim Kızıl yönetecek.  

Bana göre Gaziantepspor taraftarın derdi kişiler olmamalı. Bizler şehrimizin marka değeri Gaziantepspor’u kalkındırmak, başarıya taşımak için ne yapılacağını düşünmeliyiz.

 Kayseri Erciyesspor maçını Kadir Has statında izlemiştim. Taraftarın coşkusu görülmeye değerdi.  Oraya gelen bizim Gaziantepspor taraftarları yine “Kızıl istifa” diye bağırmıştı.

 Bana göre orada “Kızıl İstifa” diyeceklerine, koşmayan, gelen pası değerlendiremeyen futbolcuya tezahürat yapılmalıydı. Sonuçta sahada Kızıl oynamıyor ki…

Tekrarlıyorum. Gaziantepli olarak, kentimizin marka değeri olan Gaziantepspor’umuza  sahip çıkmak için, kombine biletlerimizi almayı unutmayalım. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.