Hava Durumu

Tarafsız bir yorum…

Yazının Giriş Tarihi: 23.04.2014 09:14
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.04.2014 09:14

Sporla ilgili yazı yazıp yazmamayı çok düşündüm.Çünkü benim futbol bilgim yazı yazacak düzeyde değil. Öğrencilik yıllarımda voleybol takımındaydım, spora uzak değilim. Ama futbola yabancıyım. 2 yıl önce Bora bey tatile gittiğinde spor sayfasına da haber yazmak zorunda kaldığımdan bu yana futbolla biraz daha ilgilenmeye başladım.

Haftasonu da Gaziantepspor-Gençlerbirliği maçını izlemek için Kamil Ocak stadına gittim. Basın tribününden maçı izlemeye başladım. Gözlemlediğim kadarıyla Gaziantepsporlu futbolcular sahaya ve topa hakim olamadılar. Örneğin, Turgut Doğan Şahin ikinci yarıda oyuna girdi.Girdi ama sahada yok gibiydi. Uykudan yeni uyanmış, çimenlerin üzerinde kardeşiyle, yeğenlerinle oyun oynar bir moddaydı.

Futbolcularda  motivasyon eksikliği mi var? Yoksa lig bitmeye geldi. Farklı anlaşmalar yaptılar da havlu mu attılar anlayamadım?

Teknik Direktör, sahanın kenarında futbolculardan daha fazla efor sarf etti. Kendisine ayrılan alandan ayrılıp, hararetle futbolcularına seslendi durdu. Hatta bir ara futbolcudan pası alıp, kendisi oynayacak sandım.!

Gençlerbirliği golü atınca taraftarlar yönetime yüklenmeye başladı.  Tamam da arkadaşlar sahada yöneticiler oynamıyor ki, neden kötü oynayan futbolcu için tezahürat yapmıyorsunuz? Taraftar ve medya sürekli Gaziantepspor başkanı ve yönetimine yüklenince, futbolcuların kötü oynamasının hesabı sorulmuyor. Onlarda ciddiyetsiz oynuyorlar.

Gaziantepspor yönetiminin hatası, futbolcuyu yedeğe çektiğinde alternatifini yaratmaması. Futbolcu takımdan kesilmeyeceğini bildiğinden ve taraftarın yönetime olan tepkisinden dolayı oyuna asılmıyor.

Ben taraftara sesleniyorum. Kalan zamanda yönetimi eleştirmeyi bir kenara bırakın. Oyunculara yönelin. İyi oynamayan oyuncuyu fark edin. Oyuncuya da iyi oynamadığını bildirin, bakın oyuna nasıl asılıyorlar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.