Hava Durumu

Yine bize hüsran…

Yazının Giriş Tarihi: 30.08.2015 17:17
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.08.2015 17:17

 

Gaziantepspor, Kamil Ocak’ta taraftarına bir kez daha hüsran yaşattı . Kasımpaşa mağlubiyeti sonrasında, Bursa’da uzatmalarda alınan 3 puan taraftarı umutlandırmıştı. Beşiktaş karşısında 4-0 mağlup olan Gaziantepspor taraftarları, “yine bize hüsran” şarkısını söylemeye başladı.Gaziantepspor Kamil Ocak stadında gol yağmuruna yakalandı.

Gaziantepspor evinde oynadığı Kasımpaşa ve Beşiktaş maçında da aynı sonucu yaşadı. Her iki maçta da son 10 dakika da maçı verdi. Kendi sahamızda Mutlu sonu yakalayamadık.

Karce, güzel kurtarışlar yaptı. Gaziantepspor yönetiminin akıllıca yaptığı işlerden birisi Karce’yi kaybetmemek oldu. Karce, Gaziantepspor için bulunmaz nimet. Karce’nin mutlak gol pozisyonlarını kurtarmasına rağmen, 4-0 mağlubiyete engel olamadı..

Mutlu Hoca oyuncu değişikliklerini zamanında yaptı. Değişiklikler isabetliydi.

Gol gelinceye kadar istikrarlı şekilde oyuna asılan Gaziantepspor futbolcuları, ilk golü kalelerinde gördükten sonra çözüldü. Beşiktaş bu dağınıklıktan yararlandı ve golleri arka arkaya sıraladı. O kadar ki,  maç 3 dakika uzatılınca eyvah! dedim.

3 dakika da, 3 gol daha yeriz diye ödüm koptu. Allahtan korktuğum olmadı.

Anlayamadığım Mutlu hoca Abdülkadir’i ilk onbirde oynatmak için neden ısrar ediyor? Erdem Şen yedekte tutmanın mantığı nedir?

Gaziantep bu haftada 8 yabancı oyuncuyla oynadı. Yabancı oyuncular, göz dolduruyor.

Kamil Ocak stadında ikinci maçımız, saha şimdiden bozulmaya başlamış. Birkaç hafta sonra o saha da futbol oynamak için epeyce efor sarfedilmesi gerekecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.