Hava Durumu

Zaferin haklı gururunu yaşıyorlar

Yazının Giriş Tarihi: 02.04.2014 17:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.04.2014 17:30

Ak Parti il başkanı Ahmet Uzer liderliğinde, Ak Partinin Gaziantep ekibi 10 ilçe belediyesinin 9’unu almanın ve Ak partinin Gaziantep’te Türkiye ortalamasının üstünde oy almasının haklı gururunu yaşıyor.

Teşkilat, ekip birbirine o kadar bağlı ki, bunu orada gözlerine baktığınızda anlıyorsunuz.  Teşkilatın çaycısından, en üst düzeydeki yöneticisine kadar hepsinin gözleri parlıyor.

Ak parti teşkilatı dün seçim değerlendirmesi yaptı. 8 seçim sınavından geçirdiklerini ve her seçimden güçlenerek çıkmalarının formülünü ne söylediler.

Siyasette kazanmak için milletin gönüllerine girmek gerektiğini vurguladı.Çiçeği burnunda Gaziantep’in ilk kadın milletvekili, ilk kadın bakanı, ilk kadın belediye başkanı Fatma Şahin.

Şahin; CHP ve MHP adaylarıyla yaptıkları anlaşmaya uydukları, kırıp dökerek değil, projeleriyle halkın karşısına çıktıklarını belirtti. CHP ve MHP adaylarına anlaşmaya uydukları için teşekkür etti.

Kadın zarafeti tam da budur.

Asım Güzelbey, Ak Parti’den seçilen belediye başkanıydı. Makamına oturduktan sonra, parti kimliğini bir kenara bıraktı. Herkesin belediye başkanı oldu.

Açıkçası,  Fatma Hanımın nasıl bir yönetim anlayışı sergileyeceğini merak ediyorum. Konuştuğumuz bazı kişilere göre Fatma Hanım  protokolde belediye başkanı olacağı, belediyeyi farklı isimlerin yöneteceğini  söylerken, bir kesimde Fatma Hanım’ın çalışkan, azimli birisi olduğunu belirtiyor. Kesinlikle her sorunun üstesinden gelerek, başarılı olacağının altını çiziyor.

 Bana göre de siyaset hayatına girdiğinden bu yana sürekli zoru başaran birisi, görüntüde belediye başkanı olmaz. Azim ve kadın sağduyusu ile başaracağını , toplantı da söylediği gibi  her kesin belediye başkanı olacağını düşünüyorum.

 Tabii, bizde takipçisi olacağız.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.