Hava Durumu

Zoraki galibiyet…

Yazının Giriş Tarihi: 19.10.2014 16:26
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.10.2014 16:26

Gaziantepspor, Kardemir Karabük karşısında 3 puanı aldı. Gaziantepspor mutlak gol pozisyonlarına girmesine rağmen topları ağlarla buluşturamadı.

Gaziantepspor sahadan puanla ayrılmasını bildi. Maç seyri çok zevksizdi.  Basın tribününde maçı birlikte izlediğimiz bazı arkadaşlar neredeyse uyuyacaktı. Maçın temposunun ne kadar düşük olduğunu anlatmak için uygun  olur.

Maçın seyir zevkinin yüksek olmamasının bir nedeni de zeminin çok kötü olmasıydı. Futbolcular top süremediler. Futbolcuların hücuma kalkamamasının  bir nedeni de oyun kurucu olmamasıydı. Kardemir Karabük karşısında sahaya sürülen 11’de oyun kurucu yani takımın beyni yoktu. Kardemir Karabük kalecisi ile karşı karşıya kalan futbolcular, bir  türlü gol atamadı. Basireti bağlandı derler ya resmen öyleydi. Muhammed Demir, çok etkisiz kaldı.

Okan Buruk, 90 dakika boyunca  kendini paraladı. Hakemin kararları Okan hocayı çıldırttı. Okan hocaya küçük bir uyarı, o kadar stres kalbin düşmanıdır. Aman dikkat hocam, daha yapılacak çok iş var.

Birde söylemeden geçemeyeceğim. Gaziantepspor’un forması neydi öyle? Avrat pazarından 5  TL’ye alınmış gibiydi. Çok basit duruyordu. Çamaşır suyu dökülmüş gibi duruyordu.

Her şeye rağmen önemli olan sonuçtu. Gaziantepspor Kardemir Karabük karşısında sahasında 3 puan almayı başardı. İkinci galibiyetini aldı. Umarım, bundan sonra da bu puanların devamı gelir. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.