Hava Durumu

Ada Koleji öğrencisi LGS Türkiye birincisi oldu 

Gaziantep Özel Ada Koleji ortaokul son sınıf öğrencisi Ali Rojen Gezer, LGS 2023’te tüm soruları doğru cevaplayarak resmi olmayan sonuçlara göre Türkiye birincisi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2023 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2023 15:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Ada Koleji öğrencisi LGS Türkiye birincisi oldu 

Gaziantep Özel Ada Koleji ortaokul son sınıf öğrencisi Ali Rojen Gezer, 4 Haziran 2023 Pazar günü gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi Sınavı’nda tüm soruları doğru cevaplayarak resmi olmayan sonuçlara göre Türkiye 1.liği elde etti. Gezer, elde ettiği sınav puan başarısı ile okulundan yüzde 100 burs imkanı da elde etmiş oldu.


“BİLİMİN IŞIĞINDA FAYDALI BİREYLER YETİŞTİRMEYİ AMAÇLIYORUZ”
Gaziantep Özel Ada Koleji Genel Müdürü Gafari Bayrın, öğrencilerini başarılarından dolayı tebrik ederek, “Ortaokul son sınıf öğrencimiz Ali Rojen Gezer, LGS’de elde ettiği başarı ile okulumuzu ve öğretmenlerini gururlandırdı. Türkiye’nin en iyi okul kampüslerinden birine sahip olan okulumuzun başarıları öğrencimiz aracılığıyla bir kez daha ulusal alana ulaşmış oldu. Ada Koleji olarak öğrencilerimizi bilimin ışığında, ülkemizin geleceğini şekillendirecek faydalı bireyler olarak yetiştirmeyi amaçlıyor ve bu amaç doğrultusunda öğrencilerimizi desteklemeyi sürdürüyoruz” dedi.
Ali Rojen Gezer'in yanı sıra LGS'ye katılan Ada Koleji öğrencilerinin yüzde 37'si 88 ile 85 oranında soruları doğru cevaplayarak büyük bir kitlesel başarı elde etti.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.