Hava Durumu

GAÜN’de Münazara Etkinliği

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN), Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Gaziantep Bölge Müdürlüğünün, 2023 yılı yönetimsel faaliyetlerinin değerlendirilmesi amacıyla düzenlenen münazara etkinliğinin ev sahipliğini yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2023 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 25.12.2023 15:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
GAÜN’de Münazara Etkinliği

GAÜN Fen Edebiyat Fakültesi Ömer Asım Aksoy Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğin açılışında konuşan GAÜN Genel Sekreteri Dr. Muhammet Musa Budak, TÜİK'in sağladığı istatistiksel verilerin, araştırma projelerinde ve stratejik karar alma süreçlerindeki önemine vurgu yaparak, GAÜN olarak kamu kurum ve kuruluşlarıyla, özel sektörle bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtti.
Etkinliğe ev sahipliği yapan GAÜN’e teşekkürlerini sunarak sözlerine başlayan Gaziantep TÜİK Bölge Müdürü Tolga Demirel, “2023 faaliyetlerimizi değerlendireceğimiz güzel bir etkinlik olacak. 2023’te deprem nedeniyle zor günler geçirdik. Bütün bu zorluklara rağmen TÜİK çalışanları olarak üzerinize düşen çalışmaları özverili bir şekilde yerine getirdiniz.” dedi.


Düzenlenen münazarada jüri olarak GAÜN Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Esra Siverekli, GAÜN Genel Sekreteri Dr. Muhammet Musa Budak, GAÜN Göç Enstitüsü Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Yücel Karadaş, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tuba Büyükbeşe ile GAÜN Öğretim Üyesi Dr. Atik Aslan yer aldı. 
Katılımcılar, TÜİK Gaziantep Bölge Müdürlüğünün, 2023’te ve özellikle deprem sürecinde gerçekleştirdiği çalışmaları, istatistiksel verilerin toplanması ve analiz edilmesi süreçlerini, yayınlanan raporları, kamuoyuyla iletişim stratejilerini ve daha birçok konuyu masaya yatırdı. Her bir tartışma, katılımcıların fikir alışverişinde bulunmasını, görüşlerini paylaşmasını ve geleceğe yönelik öneriler sunmasını sağladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.