Hava Durumu

Gaziantep Özel Ada Koleji'nde Mezuniyet Heyecanı

2022-2023 eğitim öğretim yılının sona ermesine sayılı günler kala Gaziantep Özel Ada Koleji'nde eğitim alan son sınıf öğrencileri için kep töreni düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2023 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2023 15:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Gaziantep Özel Ada Koleji'nde Mezuniyet Heyecanı

Velilerin yoğun katılım gösterdiği törende mezun olan öğrenciler diplomalarını aldı, kep attı.


“BİLİMİN IŞIĞINDA FAYDALI BİREYLER YETİŞTİRMEYİ AMAÇLIYORUZ”
Gaziantep Özel Ada Koleji Genel Müdürü Gafari Bayrın, öğrencilerini başarılarından dolayı tebrik ederek, “Ortaokul son sınıf öğrencimiz Ali Rojen Gezer, LGS’de elde ettiği başarı ile okulumuzu ve öğretmenlerini gururlandırdı. Türkiye’nin en iyi okul kampüslerinden birine sahip olan okulumuzun başarıları öğrencimiz aracılığıyla bir kez daha ulusal alana ulaşmış oldu. Ada Koleji olarak öğrencilerimizi bilimin ışığında, ülkemizin geleceğini şekillendirecek faydalı bireyler olarak yetiştirmeyi amaçlıyor ve bu amaç doğrultusunda öğrencilerimizi desteklemeyi sürdürüyoruz” dedi.

Eğitim öğretimin yanı sıra bilimde, sporda, zeka oyunları ve yarışmalarda başarıları ile adını bölgede duyuran Gaziantep Özel Ada Koleji'nde mezuniyet heyecanı yaşanıyor. Ada Koleji'nden mezun olan öğrenciler için geçtiğimiz hafta sonunda Gaziantep Üniversitesi Atatürk Kültür Sahnesi'nde tören düzenlendi. Kep törenine mezun olan öğrencilerin aileleri ve yakınları akın etti. Diplomalarını alarak kep atan öğrenciler, eğitim hayatlarının bir dönemecini daha aşmış oldu.
."GURURLUYUZ"
Gaziantep Özel Ada Koleji Genel Müdürü Gafari Bayrın, mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, "Öğrencilerimiz için zorlu bir dönemi başarı ile tamamlamış olduk. Kentimizin de etkilendiği depremin yaralarını birlikte sardık, öğrencilerimizi kucakladık. Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen başarı merdivenlerini yılmadan adımlayan ve mezun olma gururunu yaşayan öğrencilerimizi tebrik ediyor, hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.
Kep töreninin ardından Sanatçı Sercan Budak sevilen şarkılarını mezun olan öğrenciler için seslendirdi. Ada Koleji mezunları konserde doyasıya eğlendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.