Hava Durumu

Bir Okul Protokolü Daha…

Gaziantep Valiliği koordinasyonunda başlatılan 'Cumhuriyetin 100. Yılında 100 Hayırsever' kampanyasına İnal Aydınoğlu ve Gönüllü Hizmet Vakfından bir destek daha geldi.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2023 17:59
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2023 17:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Bir Okul Protokolü Daha…

Gaziantep Valiliği koordinasyonunda başlatılan 'Cumhuriyetin 100. Yılında 100 Hayırsever' kampanyasına İnal Aydınoğlu ve Gönüllü Hizmet Vakfından bir destek daha geldi. Video konferans yöntemiyle düzenlenen Okul Yapım Protokol İmza töreni, Gaziantep Valiliği ile Hayırsever Gönüllü Hizmet Vakfı arasında yapıldı.
Valilik Videokonferans salonunda düzenlenen Protokol İmza Töreni’ne; Gaziantep Valisi Davut Gül, İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Metin Kılıçparlar, Hayırseverler İnal Aydınoğlu, Can Aydınoğlu ve Orhan Öğücü katıldı.
Depremle beraber okulların zarar gördüğünü ifade eden Vali Davut Gül, "En sıkışık olduğumuz dönemde el attınız. Bu proje ile Gaziantep'in eğitim mücadelesine çok önemli bir katkı sağlamış olacaksınız. Sizlerle gurur duyuyoruz" dedi.
Vakıf üyelerine teşekkürlerini ileten Gaziantep İl Milli Eğitim Yasin Tepe, "Fıstıklı Mahallesi'nde 32 derslikli Anadolu Lisesi yapımı ile ilgili protokol imzalayacağız" dedi.
İstanbul'da 300 yataklı bir kız yurdu yaptıklarını ifade eden İnal Aydınoğlu, "Sayın Valim sizin gösterdiğiniz ilgi, yakınlık ve anlayış bizim yolumuzu hep açıyor ve aydınlatıyor. Yapılan her eserde sizin çok önemli bir payınız olduğu bilmelisiniz" diye konuştu.
Video konferans şeklinde gerçekleşen protokol atılan imzaların ardından son buldu.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.