Hava Durumu

MMO’da Seçim Heyecanı

Makine Mühendisleri Odası tek liste ile seçime gidiyor. Çağdaş Mühendisler Grubu Hamit Öztürkmen’in aday olduğu oda seçimi 17-18 Şubat tarihinde yapılacak.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2024 19:16
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2024 19:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
MMO’da Seçim Heyecanı

Makine Mühendisleri Odası (MMO) Gaziantep Şubesi’nde bu hafta sonu 15.Olağan Genel Kurul ve Seçim heyecanı yaşanacak. MMO Gaziantep Şube Başkanı Aykut Kocalar’ın aday olmayacağı seçime Hamit Öztürkmen tek liste ile gidecek.

MMO Çalışmalarına Devam Edecek
13. ve 14. Dönem MMO Gaziantep Şube Başkanlığı görevini başarı ile yürüten Aykut Kocalar, yeni dönemde başkanlık görevini bırakacağını fakat Makina Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi’nin, ilerici ve çağdaş bir yönetim anlayışı ile çalışmalarına devam edeceğini belirtti. 

Çözüm Üretmeye Çalışacağız
MMO yeni başkan adayı Hamit Öztürkmen ise, “Önümüzdeki dönemde de demokratikleşmenin ve sanayileşmenin ülkenin genel sorunlarından ayrılmayacağı düşüncesiyle, ülkemizin diğer sorunlarını da çalışmalarımız kapsamına alarak, gündeme getirmeye ve kamuoyunu duyarlı hale getirmeye devam edeceğiz Kentimiz ile ilgili her türlü sorun ve problem ile ilgili kamuoyu yaratmaya ve çözüm yolları üretmeye çalışacağız. Meslek ve meslektaş menfaatine olan çalışmalar ile mesleğimize ve meslektaşlarımıza yararlı olmaya, sanayiye yönelik mesleki ve teknik hizmetler ile mesleki sorumluluklarını yerine getirme konusunda adım atacağız” dedi. 

Öztürkmen’in Yönetim Listesi Belli Oldu

Hamit Öztürkmen, Kemal Keskin, Çetin Külah, Eyüp Zengin, Hasan Ali Şahin,  Mehmet Demir,  İbrahim Yıldızhan oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.