Hava Durumu

Mustafa Güzel'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Nizip Ticaret Odası (NTO) Meclis Başkanı Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt ve NTO Yönetim Kurulu ve meclis üyeleri ile birlikte Karkamış Belediye Başkanlığı’na seçilen Mustafa Güzel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 10:32
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 16:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Mustafa Güzel'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Ziyaret dolayısıyla bir açıklama yapan NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, yerel seçimler sonucunda Karkamış Belediye Başkanlığı’na seçilen Mustafa Güzel’e hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Karkamış Belediye Başkanı Mustafa Güzel’e görevlerinde başarılar dileyen NTO Yönetim Kurulu Başkanı Özyurt, “NTO olarak ülkemiz ekonomisinin ve sosyal hayatının gelişmesi için Karkamış Belediyesi ile işbirliği yapmaya hazırız.” dedi.

NTO’nun geçmişten bugüne tüm kurum ve kuruluşlarla ortak akılla hareket ettiğini vurgulayan NTO Başkanı Özyurt, “Toplumun faydasına olan ve Karkamış’ta yürütülecek tüm projelerde görev almak isteriz.”şeklinde konuştu.
NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak ise yaptığı açıklamada “Seçim sonuçlarının Ülkemize ve Karkamış’a hayırlı olmasını diliyorum. Ortak akılla hareket ederek memleketimizin çok güzel hedeflere ulaşmasını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.
Karkamış Belediye Başkanı Mustafa Güzel’e ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek NTO başkanlarına, yönetim kurulu ve meclis üyelerine yapmış olduğu ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Konuşmaların ardından yapılabilinecek projeler ve işbirlikleri ile ilgili konular ele alındı.
Gerçekleşen ziyarete NTO Meclis Başkan Yardımcısı Necdet Başeğmez, NTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Polat, NTO Yönetim Kurulu Üyesi Derde Taş,NTO Meclis Katip Üyesi Müslüm Aslan, NTO Meclis Üyeleri İbrahim Demir, Murat Benzer ve Derviş Bozkurt da katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.