Hava Durumu

Büyükşehir Belediyesi’nde Atama Rüzgârı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, A Takımını oluşturmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2024 20:35
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2024 20:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Büyükşehir Belediyesi’nde Atama Rüzgârı

Halil Uğur ve Hakan Aslansoy’un GBB Başkanvekili olarak seçilmesinin ardından Abdukadir Sökücü, Feray Yılmaz ve Mehmet Haz, Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilmişti. Şahin’in A Takımına Zehra Ünal son olarak atanan isim oldu. Nizip Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Demir ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak görev yapan Arif Seçkin’in ise yeni dönemde Daire Başkanı olarak görev alacağı öğrenildi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nde 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından GBB Başkanı Fatma Şahin’in A Takımında yer alacak isimler merak ediliyordu. Edinilen bilgilere göre Şahin’in A Takımı netleşiyor. 

Şahin Üç İsmin Atamasını Yapmıştı
Yeni dönemde Belediye Başkanvekili Osman Toprak, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Berk ve Erdem Güzelbey’in yerine Belediye Başkan vekilliklerine Halil Uğur ve Hakan Aslansoy, Belediye Başkan Yardımcılıklarına ise Abdulkadir Sökücü, Feray Yılmaz ve Mehmet Haz getirildi. 

Başkan Yardımcısı Sayısı 6’ya Yükseldi
Bu isimlerin ardından daha önce GBB Başkanı Fatma Şahin’in danışmanı olarak görev yapan Zehra Ünal, Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atandı.  Böylece, Büyükşehir’de Halil Uğur, Hakan Aslansoy, Feray Yılmaz, Abdülkadir Sökücü, Mehmet Haz, Zehra Ünal’ın ardından başkan yardımcısı sayısı 6’ya yükseldi.  

Daire Başkanlıklarına İki İsim
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nde daire başkanlıklarına iki ismin ataması yapıldı. Buna göre, AK Parti’nin seçim kaybettiği Nizip’te Belediye eski Başkan Yardımcısı Mehmet. Demir Eğitim, Gençlik ve Spor Daire Başkanlığına atandı. Daire Başkanlığı için ataması yapılan bir başka isim ise Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde görev yapan İmar ve Planlama Müdürlüğü Arif Seçkin oldu. Seçkin’in hangi Daire Başkanlığına atanacağı henüz öğrenilemedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.