Hava Durumu

“Eğitimde hedefimiz var”

Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kent genelinde yaşanan okul ve derslik açığı sorununun çözümü için incelemelerde bulundular. Açıklamalarda bulunan Gaziantep Valisi Davut Gül, “Eğitimde hedefimiz var! Gaziantep’i tekli eğitime geçirerek geleceğimiz olan çocuklarımızın daha rahat ortamlarda eğitim almalarını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2020 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2020 18:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Eğitimde hedefimiz var”

Gaziantep Eğitiminin en büyük sorunlarından olan derslik ve okul açığı sorunlarının giderilmesi için Gaziantep Valiliği tarafından “100.Yılda 100 Hayırsever” kampanyası başlatılmıştı. Kampanyaya katılım her geçen gün artarken, kent genelinde yeni okulların yapılabilmesi için yeni alanlar bulunması ile ilgili çalışmalar da sürdürülüyor.

“ÇOCUKLARIMIZIN DAHA RAHAT ORTAMDA EĞİTİM ALMALARINI İSTİYORUZ”

Çalışmalar kapsamında Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yeni yapılacak okullar için alan incelemesinde bulundular. Gaziantep Eğitiminde yaşanan derslik sorununun çözümü için çalıştıklarını belirten Gaziantep Valisi Davut Gül, “Eğitimde hedefimiz var! Gaziantep’i tekli eğitime geçirerek geleceğimiz olan çocuklarımızın daha rahat ortamlarda eğitim almalarını istiyoruz” dedi.

“Her şey evlatlarımızın geleceği için”

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Gaziantep'teki gençlerimizin daha iyi eğitim alabilmesi amacıyla yeni yapılacak okullar için uygun alanların incelemesini yapıyoruz. Her şey evlatlarımızın geleceği için” ifadelerini kullandı.

Y.ANKAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.