Hava Durumu

Elmas Nedir

İlk duyulduğunda çok şaşırtan bir genel bilgi vardır. Elmas aslında kömürdür. Evet, bu bilgi şaşırtıcı olduğu kadar doğrudur da. Birkaç karbon elementinin birbiriyle yaptıkları bağlar arasındaki farklılıklar, ya elması ya da kömürü oluşturmaktadır.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2020 16:53
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2020 17:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Elmas Nedir

İlk duyulduğunda çok şaşırtan bir genel bilgi vardır. Elmas aslında kömürdür. Evet, bu bilgi şaşırtıcı olduğu kadar doğrudur da. Birkaç karbon elementinin birbiriyle yaptıkları bağlar arasındaki farklılıklar, ya elması ya da kömürü oluşturmaktadır. Biri ısınmak için kullandığımız bereketli ve ucuz bir maden iken diğeri pek nadir bulunan, kıymeti büyük bir aksesuar taşı olmaktadır. Bu denli kıymetli bir maden elbette sıklıkla mücevher yapımında kullanılmaktadır. Kadınların takılarında olduğu kadar gözlerinde de ışıltılı bir görüntü yakalayan bu taşlar, kalitenin ve zarafetin taçlandırılmış halidir.

Elmas Taşlar İle Yakalanan Güzellikler

Her günün birbirinin aynısı gibi geçtiğini hissettiğimiz tekdüze zamanlarımızda hayatımıza bazı farklılıklar, bazı güzellikler katmak isteriz. Bir erkek için hafta sonu halı saha maçı bu işi görürken, kadınlar daha derin manalar ararlar. Değerli taşlardan oluşan sürpriz takılarla kendilerini mutlu etmek isterler. Elmas taşlardan oluşan takı çeşitleri tam da bu isteklerini karşılayacaktır. Birebirinden güzel model seçeneklerini ve farklı tasarımları incelemek için https://www.pirlantamerkezi.com/elmas-urunler linke tıklayabilirsiniz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.