Hava Durumu

GAPSHOES kapılarını açıyor

Gaziantep Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mehmet Emin İnce, 29. GAPSHOES Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Kış Fuarı’na ilişkin açıklamalarda bulundu. İnce, “GAPSHOES Türkiye’nin en büyük ikinci Avrupa’nın beşinci büyük fuarı olma özelliği ile sektörün kalbinin attığı Anadolu’nun en büyük fuarıdır” açıklamasında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2019 19:45
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2019 20:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
GAPSHOES kapılarını açıyor

Gaziantep Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mehmet Emin İnce, 29. GAPSHOES Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Kış Fuarı’na ilişkin açıklamalarda bulundu. İnce, “GAPSHOES Türkiye’nin en büyük ikinci Avrupa’nın beşinci büyük fuarı olma özelliği ile sektörün kalbinin attığı Anadolu’nun en büyük fuarıdır” açıklamasında bulundu.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Kunduracılar Odası, Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu destekleriyle, Akort Fuarcılık tarafından düzenlenen 29. GAPSHOES Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Kış Fuarı 3 Temmuz Çarşamba günü kapılarını ziyaretçilerine açacak. Fuar öncesi hazırlıklar büyük bir hızla devam ederken, Gaziantep Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mehmet Emin İnce gazetemize açıklamalarda bulundu. İnce, “Son aylarda yaşadığımız sıkıntılı süreçten, normalleşme sürecine, GAPSHOES fuarı öncesi olumlu, ekonomik verilerle girmiş bulunmaktayız. Ülkemizde ve yakın ticari ilişkiler içerisinde bulunduğumuz komşu ülkelerde yaşanan olumsuzluklar, tüm ticaret hayatını olduğu gibi ayakkabı sektörünü de etkilemiştir. Ayakkabı, terlik, saraciye, yan sanayimiz, dinamik, heyecanlı, girişimci, iş insanımız, çalışkan, genç, yenilikçi, iş gücümüz sayesinde kısa zamanda bu sorunların üstesinden gelecektir. Sektör üretime, satışa, istihdama, en önemlisi de ihracatta büyümeyi sürdürebileceğimizi, bu süreçte göstermiştir.”

ARTIŞLAR REKABET GÜCÜMÜZÜ ZAYIFLATTI

“Bizler sektör temsilcileri olarak, her zaman için, hızla değişen moda eğilimlerini yakından takip etmek zorundayız. Tüm dünyada hakim olan, uygun fiyatlı ürünleri, yeterli bir kaliteyle üretebilmek anlayışı, ülkemizde de kabul görmeye başlamıştır. Döviz kuru, artan faizler, enerji maliyetleri, SGK primlerinin, yükselişiyle beraber, ham madde ve diğer malzeme fiyatları da bir hayli artmış  durumdadır. Bu farklar, maliyetlerimizi yükseltmiş ve uluslararası pazarlarda ki rekabet gücümüzü zayıflatmıştır. Uluslararası alanda rekabet edebilmemiz için, ürettiğimiz doğru ürünleri, doğru alıcılarla buluşturabilmemiz çok önemlidir.”

“BELİRLEYİCİ ADIMLAR ATMAMIZI SAĞLAYACAK”

“GAPSHOES Türkiye’nin en büyük ikinci Avrupa’nın beşinci büyük fuarı olma özelliği ile sektörün kalbinin attığı Anadolu’nun en büyük fuarıdır. Bu fuarda üreticilerimiz, uzun emek ve uğraşlar sonucu meydana getirdikleri, yeni ürünleri sergileme olanağı buldukları gibi, yerli ve yabancı yeni müşterilerle tanışma imkanı da bulmaktadır. Fuarımıza katılımın fazla olması, beraberinde ziyaretçi sayısının da artmasını sağlayacaktır. Yeni trendlerde, çağdaşlık tarafından esinlenerek ortaya, doğa, bilim kurgu ve küreselleşme temaları çıkmıştır. Bu fuarda da, geçen fuar dönemi gibi, bir rüyayı yerine getiriyoruz. GAPSHOES moda endüstrisindeki tüm oyuncuların yarattığı, sinerjiyi, sektördeki yapıcı iş birliği sürecine, süreklilik sağlamamızı ve yeni bir döneme doğru, belirleyici adımlar atmamızı sağlayacaktır” diye konuştu.

A.DUMAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.