Hava Durumu

“İstifamızdan kimse nemalanmaya kalkmasın”

İYİ Parti Gaziantep’te İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu’nun görevinden istifası parti içinde yankı uyandırdı. Tartışmalı sürece ilişkin gündeme gelen kimi iddialar sonrası İYİ Parti İl eski Başkanı Oğuz Hocaoğlu, açıklamalarda bulundu.  Gaziantep İl Başkanlığı, ilçe başkanlıkları ve gençlik teşkilatının dimdik ayakta olduğunu söyleyen Hocaoğlu, “İstifamızdan kimse nemalanmaya kalkmasın” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2021 15:44
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2021 16:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“İstifamızdan kimse nemalanmaya kalkmasın”

İYİ Parti Gaziantep’te İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu’nun istifası ile başlayan tartışmalı süreç devam ediyor. Hocaoğlu’nun istifasının ardından yeni il başkanının kim olacağı sorusu gündemde yer alırken, parti içerisinde bazı kimselerin İl Başkanı olmak isteyen kimi isimlerle kontak kurduğu ve İl Başkanlığı için bu isimlere sözler verildiği ileri sürüldü.

HOCAOĞLU, SERT AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Öte yandan Hocaoğlu’nun istifası sonrasında il ve ilçe teşkilatlarının işlevsiz hale geldiği yönündeki iddialarda parti içerisinde konuşuluyor. Tüm bu iddialar sonrası İYİ Parti Gaziantep İl eski Başkanı Oğuz Hocaoğlu, sert açıklamalarda bulundu.

“TEŞKİLATLARIMIZIN EMRİNDEYİM”

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanlığı görevden şok bir şekilde istifa ederek ayrılan Oğuz Hocaoğlu, sert açıklamalarda bulundu. Hocaoğlu, “Gaziantep İl Başkanlığı, ilçe başkanlıkları ve gençlik teşkilatı dimdik ayaktadır. Tüzük gereği il başkanlığına Siyasi İşler Başkanı Necip Atay vekalet etmektedir. İl sekreterliği, İl Teşkilat Başkanlığı ve İl Divanı görevdedir. Ben de teşkilatlarımın emrindeyim.”

“KİMSE BİZİ YOLUMUZDAN ALIKOYAMAZ”

İYİ Parti’nin Gaziantep’te birinci parti olacağını söyleyen Hocaoğlu, “Gaziantep’te İYİ Parti 1.parti olacaktır. İstifamızdan kimse nemalanmaya kalkmasın. İstifa yalnızca yetki talebindedir. Genel Başkanımızı Başbakan yapana kadar kimse bizi yolumuzdan alıkoyamaz” ifadelerini kullandı.

A.DUMAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.