Hava Durumu

İyi Parti’de İl Başkanı değişti

İyi Parti Gaziantep İl Başkanlığında sürpriz bir değişiklik yaşandı. İyi Parti Genel Merkezi kararı ile İl Başkanlığı görevine Avukat Oğuz Hocaoğlu getirildi.

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2019 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2019 16:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
İyi Parti’de İl Başkanı değişti

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından İyi Parti’de sürpriz bir değişiklik yaşandı. İyi Parti İl Başkanı Mehmet Serkan Karakuş’un yerine Genel Başkan Danışmanı ve Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Avukat Oğuz Hocaoğlu, İl Başkanlığı görevine getirildi.

İyi Parti İl Başkanı Mehmet Serkan Karakuş, Yerel Seçimler sırasında istifa eden ancak istifası Genel Merkez tarafından kabul edilmemişti. Yerel Seçimler sırasında CHP ile Gaziantep’te İttifak yapan İyi Parti’de Karakuş, yoğun şekilde eleştirilmişti. Yeni İl Başkanı Hocaoğlu’nun göreve başlaması bekleniyor.

KARAKUŞ’TAN AÇIKLAMA

Görev değişiminin ardından Mehmet Serkan Karakuş yaptığı açıklamada, 27 Nisan 2018 tarihinden beri yürüttüğü İl Başkanlığı görevinden şahsi nedenlerden dolayı istifa ettiğini belirterek,” İl Başkanlığı görevini dava arkadaşım Avukat Oğuz Hocaoğlu’na devrediyorum. Bugünden itibaren Genel Başkanımız Meral Akşener ve İYİ’lik hareketinin bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğim” dedi.

S.ÖZTÜRK

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.