Hava Durumu

İyi Parti’de İl Kongresi heyecanı

İyi Parti Gaziantep İl Teşkilatında, 12 Temmuz Pazar Günü yapılacak olan İl Kongresinin heyecanı yaşanıyor. Üç adayın yarışması beklenen İl Kongresi öncesi, hazırlıklar tamamlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2020 17:01
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2020 18:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
İyi Parti’de İl Kongresi heyecanı

İyi Parti Gaziantep İl Teşkilatında, kongre heyecanı sürüyor. İlçe Kongrelerinin tamamlanmasının ardından İl Kongresinin yapılması beklenirken, salgın nedeniyle kongre ertelenmişti. Aradan geçen süreçte İyi Parti Gaziantep İl Teşkilatında bir türlü tamamlanamayan kongreler süreci, 12 Temmuz tarihinde yapılacak kongre ile sona erecek.

ÜÇ ADAYIN YARIŞMASI BEKLENİYOR

12 Temmuz tarihinde yapılacak olan seçimlerde, Oğuz Hocaoğlu, Kenan Çakır ve İyi Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Turgay Köşker’in yarışması bekleniyor.

HOCAOĞLU, ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Gazetemize açıklamalarda bulunan İyi Parti Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu, İl Kongresinde aday olacağını söyledi. Hocaoğlu, yapılacak kongrenin bir şölen havasında geçeceğini belirtti. Yeniden göreve gelmesi halinde Gaziantep’te daha da etkin bir siyaset yürüteceklerini söyleyen Hocaoğlu, kentin tüm sorunlarını yerinde inceleyip, buralarda basın açıklaması yapacaklarını duyurdu.

 E.YILDIRIM

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.