Hava Durumu

İzmir İmplant Merkezleri

İmplant, eksik bir dişe sahip insanlar için büyük bir nimettir. Çene kemiğine yerleştirilen yapay diş kökleri, kendisinden sonra yerleştirilecek protez için zemin olurlar. Bu yazımızda oldukça faza merak edilen İmplant işlemi ile ilgili detaylar vermeye çalışacağız.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2020 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2020 14:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
İzmir İmplant Merkezleri
 

İmplant, eksik bir dişe sahip insanlar için büyük bir nimettir. Çene kemiğine yerleştirilen yapay diş kökleri, kendisinden sonra yerleştirilecek protez için zemin olurlar. Bu yazımızda oldukça faza merak edilen İmplant işlemi ile ilgili detaylar vermeye çalışacağız. Diş doktorları tarafından steril ortamlarda dişe yerleştirilen implant vidaları 2 ay içerisinde diş içerisine oturarak artık sizin bir parçanız haline gelir. Diş köküne kendisini kabul ettiren implant vidalar artık üzerini kapatacak protez için uygun bir zemine sahip olmuş olur. Protez işlemi sırasında bazen hastalara genel anestezi uygulanabilmektedir. İzmir implant merkezi araştıran kişilere öncelikle şu bilgiyi de sunmak istiyoruz; İmplant yaptıracak kişinin diş etlerinin sağlıklı olması gerekiyor. Bununla beraber implant uygulamasını destekleyecek kemik yapısının da var olması gerekiyor. Aksi halde maalesef birkaç operasyon geçirmek durumunda kalabilirsiniz.

Implant Yaptırmanın Avantajları Nelerdir?

Bayraklı İmplant merkezlerinden olan Smyrna Dent bizlere implant işleminin avantajlarını çok kısa olacak şekilde özetlemişlerdir. İmplant; insanlara kaybettikleri dişlerini geri kazanmalarını sağlayan bir işlemdir.  İnsanın kendi dişi ile hemen hemen aynı özelliklere sahip olan protez dişler bazı durumlarda sağlam dişlerden bile daha iyi sonuçlar verebiliyor. Tabi bu saydığımız avantajların sağlanabilmesi için işlemi yapan kişinin bu alanda uzman olması gerekiyor. Aksi halde impant işlemi sizler için büyük bir hüzne dönüşebilir.

İzmir implant merkezleri arasında yer alan Smyrna Dent, sahip olduğu başarılı diş doktorları sayesinde uzun yıllar boyunca dişte kalabilen implant işlemleri uygulamaktadır. Hastaların öncelikle yukarıda belirttiğimiz kriterlere uygun olması gerekmektedir. İmplant işlemi sonrasında kendi ağız ve diş bakımınızı kendiniz yapabilirsiniz. Tekrardan kontrol ya da implant bakımı gibi bir işleme gerek duyulmamaktadır. Birkaç aydan itibaren implant artık sizin orijinal dişlerinizden birisi haline gelir.

İmplant Herkese Uygulanabilir mi?

Bayraklı implant merkezlerinden Smyrna Dent’e bizler de bu soruyu merak ederek sorduk. Bir kişide implant yerleştirilecek kemik yapısı bulunuyorsa, yaralanma durumunda bağışık sistemine engel olan bir hastalığa sahip değilse istediği kadar implant uygulaması yaptırabilir. Eğer kemik yapısı bozuksa ekstre bir operasyon ile hastanın ağzına yapay kemik inşa edilmektedir. Özellikle çene yapısının 18 yaşından önce oluştuğunu düşünürsek bu operasyonun 18 yaş ve üzeri bireylere uygulandığını dile getirebiliriz.

Smyrna Dent yapılan işlemin tamamen acısız olduğunu belirtmektedir. Bazı durumlarda hafif ağrı yaşayan hastaların ise hafif dozlu ağrı kesiciler ile bu ağrılardan kurtulduklarını belirten merkez bu konuda oldukça donanımlı olduklarını da vurgulamaktadır. Detaylı bilgiye https://smyrnadent.com/implant-tedavisi/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.