Hava Durumu

Kanlı iskele yeniden satışa!

Yapımı Şahinbey Belediyesi tarafından sürdürülen Akkent Camii’nde meydana gelen ahşap iskele kazasında İnşaat Mühendisi Korkut Küçükcan, yaşamını yitirmişti. Küçükcan’ın hayatın mal olan ahşap iskelenin satışı için 29 Ocak tarihinde ihale yapılmıştı. İhaleye katılım olmaması nedeniyle ertelenen satış ihalesi geçtiğimiz gün Şahinbey belediyesi Encümen Salonu’nda basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2020 19:09
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2020 21:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Kanlı iskele yeniden satışa!

Yapımı Şahinbey Belediyesi tarafından sürdürülen ve yıllardan bu yana atıl vaziyette bulunan Akkent Camii inşaatında ihmaller zinciri sonucu meydana gelen ahşap iskele kazasında inşaat mühendisi Korkut Küçükcan yaşamını yitirmişti. Küçükcan’ın ölümü Gaziantep’te yoğun tartışmalara, tepkilere neden olurken olayla ilgili soruşturma başlatılmıştı. Akkent Camii inşaatında bulunan ve Korkut Küçükcan’ın hayatına mal olan ahşap iskelenin satışı için Şahinbey Belediyesi ihaleye çıkılmıştı. 29 Ocak Çarşamba Günü Şahinbey Belediyesi Encümen Salonu’nda 210 bin TL muhammen bedel ile satışa sunulan ahşap iskeleye alıcı çıkmamıştı.

İHALE BASINA KAPALI OLARAK YAPILDI

Ahşap İskelenin satışı için 12 Şubat Çarşamba Günü Şahinbey Belediyesi Encümen Salonu’nda ihale yapıldı. Basına kapalı olarak yapılan ihaleye birden fazla firmanın katıldığı ileri sürüldü. İhaleye katılan firmalarla ilgili bilgi alınamazken, ihale sonucunun önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Öte yandan ihale ilanının Şahinbey Belediyesi’ne ait internet sitesinden kaldırılması da kafalarda soru işaretlerine neden oldu.

Y.ANKAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.