Hava Durumu

‘Lige hazır gireceğiz’

Gaziantep Futbol Kulübü’nde yeni sezon hazırlıkları Avusturya’da devam ediyor. Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, takımın performansından memnun olduğunu kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2021 16:57
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2021 17:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
‘Lige hazır gireceğiz’

 

Gaziantep Futbol Kulübü’nde yeni sezon hazırlıkları Avusturya’da devam ederken, takımın form grafiği de her geçen gün yükseliyor. Teknik direktör Erol Bulut, artan performanstan memnun olurken, yeni gelecek oyuncularla eksikliklerin de giderileceğini söyledi.

Avusturya kampında yeni sezon hazırlıklarına devam eden Gaziantep Futbol Kulübü, geçtiğimiz gün  Mainz takımı ile bir hazırlık maçı yaptı. Dynamo Kiev ve Maiz gibi güçlü ekiplerle karşılaşarak takımın ne durumda olduğunu görmek isteyen Erol Bulut, artan form grafiğinden memnun. Gelecek olan yeni oyuncularla birlikte daha iyi bir takım olacaklarını belirten Erol Bulut, ‘Eksik mevkilerimiz için görüşmeler sürüyor. Bu oyuncular da geldikleri taktirde daha iyi bir takım olacağız. Lige kadar tam olarak hazır hale gelmek istiyoruz. Lige iyi bir başlangıç yaparak hedefimize ulaşacağız’ ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Erol Bulut Kulüp Başkanı Cevdet Akınal ve yönetimle sık sık bir araya gelerek yeni gelecek oyuncuların son durumunu görüşüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.