Hava Durumu

Ömer Avşar, Kalespor’da

Gaziantep’in köklü kulüplerinden olan ve  Süper amatörde mücadele eden Kalespor, rotayı şampiyonluk olarak belirledi. Bu yolda ciddi transferler yapan Kalespor, forvet hattına deneyimli oyuncu Ömer AVŞAR’ı transfer etti.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2021 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2021 17:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Ömer Avşar, Kalespor’da


Kulüp başkanı Erhan Deniz GÜNGEN “Ömer AVŞAR, kalitesi belli bir oyuncu. Uzun zamandır da transfer etmek istiyorduk. Sonunda kadromuza kattık. Böylelikle daha da güçlendik. Mutluyuz.” sözlerini kullanarak transferi ne kadar çok istediğini anlattı. Başarılı oyuncu Ömer AVŞAR ise yaptığı açıklamada, “Gaziantep’in köklü kulübüne transfer olmaktan oldukça mutluyum. Bunun yanı sıra hedefi olan bir takımda olmak oldukça heyecan verici. Takım olarak elimizden gelen en iyisini yaparak şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

Ömer AVŞAR kimdir?

29 yaşındaki deneyimli futbolcu Ömer AVŞAR, önce Gaziantep’te bulunan Gaziantep FK, Gaskispor, Şehitkamil Belediyespor,  Nizipspor, Bozkurtspor ve daha sonra da Aydın ilinde Aydın İncirliova Belediyespor, Aydın Yıldızspor takımlarında futbol oynamış büyük başarılara imza atmıştır. En son Gaziantep’e gelmeden önce Aydın İncirliova Belediyespor ile şampiyonluk yaşamış ve şampiyonluk maçında ise maçın tek golünü atarak şampiyonluğa büyük katkı sağlamıştır. Halende Aydın ilinde büyük sevgi ile anılan Ömer AVŞAR, artık ilimizin köklü takımlarından olan Kalespor’da ter dökecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.