Hava Durumu

OSB’de esnek çalışma başlıyor

Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulunun tavsiyesi doğrultusunda Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nde esnek çalışma modeline geçileceği açıklandı.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2020 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2020 17:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
OSB’de esnek çalışma başlıyor

Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulunun tavsiyesi doğrultusunda Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nde esnek çalışma modeline geçileceği açıklandı.

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulundan yapılan yazılı açıklamada, “Gaziantep Valiliğinin 28.03.2020 tarihli Koronavirüs Tedbirleri konulu ilgi yazısında, Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulunun tavsiyesi olarak, Koronavirüs salgını ile mücadele etkinliğini arttırmak, virüsün yayılmasını engellemek, toplum sağlığını korumak için işletmelerinizde (sağlık üretiminde bulunanlar hariç) esnek çalışma modeline geçiş sağlanarak, ihtiyacı karşılayacak kadar asgari sayıda personel ile dönüşümlü olarak çalışma programlamasının yapılması duyurulmuştur. Konunun önemine istinaden siz sanayicilerimizden gerekli hassasiyetin gösterilmesi hususu rica olunur” ifadelerine yer verildi.

ŞİMŞEK: ÖNCELİĞİMİZ İNSAN SAĞLIĞIDIR

OSB Başkanı Cengiz Şimşek, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Koronavirüs salgını ile mücadeleye herkesin katkı sunmasının önemli olduğunu söyledi. Şimşek, “Önceliğimiz insanlarımızın sağlığı. Hükümetimiz bu konuda çok önemli tedbirler alıyor. Millet olarak topyekun bir mücadelenin içerisindeyiz. Mücadelenin başarıya ulaşması için hepimizin başta Sağlık Bakanlığımız olmak üzere devletimizin tüm kurum ve kuruluşlarının aldığı kararlara tam olarak uyması gerekiyor” diye konuştu.

A.DUMAN

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.