Hava Durumu

Projede sevindiren değişiklik!

Gaziantep kent merkezinde inşası süren Millet Bahçesi projesi kapsamında Gaziantep Valiliğinin yıkılacağı duyurulmuştu. Geçtiğimiz gün projede yapılan değişiklik ile Valiliğe ait otopark alanı da projeye dahil edildi. Söz konusu otopark alanına kütüphane inşa edilecek.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2021 16:54
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2021 18:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Projede sevindiren değişiklik!

Kent merkezinde yapımı süren Millet Bahçesi Projesi kapsamında Gaziantep Valiliği yıkılarak, yeşil alana dönüştürülmesine karar verilmişti. Söz konusu proje ile Gaziantep’in yeşil alan varlığının artırılması, yaşayan bir meydan kazandırılması hedefleniyor. 

KÜTÜPHANE MÜJDESİ!

Geçtiğimiz gün Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a ziyaret ederek, Valilik Binasını Büyükşehir Belediyesi’ne devreden protokol teslim edildi. Söz konusu protokol ile birlikte Millet Bahçesi Projesi’nde değişikliğe gidildi. Valiliğe ait otopark alanı da projeye dâhil edildi. Projeye dâhil edilen alana bir kütüphane inşa edileceği öğrenildi.

“VALİLİĞİN YERİ YEŞİL ALAN OLACAK”

Müjdeli haberi sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Gaziantep Valisi Davut Gül, “Büyükşehir Belediyesiyle yaptığımız protokolü Çevre ve Şehircilik Bakanlığına teslim ettik. Valiliğin yeri yeşil alan olacak. Yolun üzerine yeşil yaya yolu yapılarak millet bahçeleri birleştirilecek. Mevcut otopark yer altına alınarak yerine kütüphane yapılacak” ifadelerini kullandı.

F.ÇENGEL

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.