Hava Durumu

“Seçim varmış gibi çalışacağız”

Ak Parti Gaziantep Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Ak Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, 31 Mart Yerel Seçimlerinde 10 belediyeden 8’ini Cumhur İttifakının aldığını söyledi. İki belediyeyi kaybettiklerini belirten Özkeçeci, “Cumhur İttifakı olarak 10 belediyeden 8’ini aldık, maalesef iki kaybımız var. Ben bu belediyeleri kayıp olarak görmüyorum, geçici olarak emanet verdik. Eninde sonunda emanet ehlinde kalacak. Ehil Gaziantep, ehil Ak Partililer. 2023 seçimleri yarın olacakmış gibi çalışacağız” diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2019 20:36
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2019 21:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Seçim varmış gibi çalışacağız”

Ak Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı, yapıldı. Toplantıya Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Ak Parti Milletvekilleri Nejat Koçer, Mehmet Erdoğan, Derya Bakbak, Mehmet Kirazoğlu, Müslüm Yüksel, Ahmet Uzer,  Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, İlçe Belediye Başkanları, Ak Parti İlçe Başkanları ve partililer katıldı. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkçeci, “Gaziantep’te bir destan yazdınız. Gaziantep, her zaman olduğu gibi partisinin, reisinin yanında olduğunu ispat etti. Kendinizle ne kadar övünseniz azdır” diyerek sözlerine başladı.

“İKİ BELEDİYEYİ KAYBETTİK”

Özkeçeci, “ Her zaman olduğu gibi Türkiye ortalamasının üzerinde bir başarı elde ettik. Tüm bunlar çalışmayla, gayretle, gece gündüz demeden kalplere dokunma ile oldu. Cumhurbaşkanımızın emri, gönül belediyeciliği ve gönül siyasetidir. Gaziantep olarak sizlerle birlikte bu siyaseti ve belediyeciliği yaptık, sonucu hep birlikte görüyoruz. Cumhur İttifakı olarak 10 belediyeden 8’ini aldık, maalesef iki kaybımız var. Ben bu belediyeleri kayıp olarak görmüyorum, geçici olarak emanet verdik. Eninde sonunda emanet ehlinde kalacak. Ehil Gaziantep, ehil Ak Partililer. 2023 seçimleri yarın olacakmış gibi çalışacağız.”

“SAHAYA İNECEĞİZ”

“Cumhurbaşkanımızın hedefleri bizim için emirdir. Siyasi edep, siyasi terbiye bunu emrediyor. Ak Parti’nin birer neferi olarak bu emir neyi gerektiriyorsa onu yapacağız. Meclisimiz tatilde, vekillerimiz burada bulunuyor. Bu yazı dolu dolu geçireceğiz. Girilmedik hane bırakmayacağız, mahalle mahalle ekiplerimiz gidecek. Reisimiz bunu emrediyor. 2071 hedefleri buradan geçiyor. Gaziantep, Reisinin yanında ne kadar dik durursa, Reisimizde o kadar dik duracaktır. “Dünya beşten büyüktür” diyen başka bir lider yoktur. S-400 alınamaz dediler, geldi. Dünyaya kafa tutan bir Amerika’ya rağmen geldi. Sizler sayesinde geldi.”

ÖZKEÇECİ İSTİFA İDDİALARINA ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Sözlerini sürdüren Özkeçeci, “Bir kaşık suda fırtına koparmak istiyorlar. Gaziantep çöktü, Gaziantep Ak Parti teşkilatı çöktü. 270 bin 751 partilimiz var. 270 bin kişide 22 kişi istifa etmiş. İstifa edenlerin tamamı memuriyete müracaat etmek için istifa eden isimler. Kanun gereği memuriyete müracaat etmek için siyasi partiye üyeliğin bulunmaması gerekiyor. Gaziantep Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındadır ve dimdik ayaktadır. 31 Mart seçimlerinin zaferini kutlamak için bir araya geldik. Seçimler bitti, biz siyasi kimliklerimize geri döndük. Çalışmalarımıza devam edeceğiz. Saflarımızı sıklaştırdığımız sürece rabbim bereketini yağdıracaktır. Biz ne kadar saflarımız sıklaştırırsak inan her şeyi başarabiliriz. Burada emeği geçen herkese teşekkür ederiz.”

“GAZİANTEP’İN YERİ BAMBAŞKA”

“Bu bir dava aşkıdır, çok çalışacağız. Reisimiz Gaziantep’te ne oluyor demeyecek. Gaziantep’in yeri bambaşka. İnşallah bizler buna layık olacağız. Gayret edeceğiz, başarılı olacağız. Cumhurbaşkanımız başarılı olan tüm illeri ziyaret edecek. Gaziantep’te bu iller arasında yer alıyor. Reisimizi en kısa süre içerisinde ağırlayacağız. Danışma meclisimizin toplanma amacı sizlerin sorunlarınız dinlemek. Verilen not kağıtlarına sorularınızı yazın, burada bulunan heyetimiz tüm sorularımıza cevap verecekler” şeklinde konuştu.  

“GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ İÇİN YOLA ÇIKTIK”

Programda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Gaziantep’te büyük bir destan yazdınız, Gaziantep sizlerle zaferi yakaladı. Cumhurbaşkanımızın, bakanımızın ve milletvekillerimizin bize olan güvenine layık olduk. İnsanlık tarihi kadar eski bir mücadelenin neferisiniz. Çok ağır bir imtihandan geçtik, başımızda Cumhurbaşkanımız olmasaydı, Ak kadrolar olmasaydı, bu ekip sapa sağlam durmasaydı çok daha zor günler bizleri bekliyordu. Büyük bir sınavdan geçtik. Tüm belediye başkanlarımız ile birlikte Gönül Belediyeciliği için yola çıktık.”

“YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR”

 “Türkiye’nin en büyük su projesini yaptık. Melen’den sonra Türkiye’nin en büyük su projesini Gaziantep’te yaptık. Düzbağ suyu geldi, depoda bulunuyor. Gaziray Projesi’nin yüzde 90’ı tamamlandı, yalnızca aç-kapa ihalesi kaldı. Allahın izniyle KÜSGET- Merkez hattını devreye alıyoruz. Yeni bir şehir kuruyoruz, Kuzey Şehir’i kuruyoruz. Cumhurbaşkanımız geldiği zaman orada bir şehir nasıl kurulur, dibinde savaşların sürdüğü bir şehirde 150 fabrika nasıl yapılır anlatacağız. Gaziantep modelini tüm Türkiye’ye göstereceğiz. Bunları sizler başardınız. Gaziantep’te çok genç bir nüfusumuz var, Gençlik ve Spor Bakanımız Gaziantep’e geldi. 127 milyon liralık yatırım yapılacak. Bir Bakan gelip Gaziantep’te 127 milyon liralık yatırım yapıyorsa Gaziantep budur. Yapacak çok işimiz var, gidecek çok yolumuz var. Kendimizi güçlendireceğiz, yenileyeceğiz. Gaziantep, gönül belediyeciliğinin en büyük örneği olacak” dedi.

S.ÖZTÜRK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.