Hava Durumu

Tarım arazileri, suya doyacak…

Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Doğanpınar Barajı Sulama Projesi kapsamında yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Projeye ilişkin açıklamalarda bulunan Gaziantep Valisi Davut Gül, “Baraj ile 80 bin dekar tarım arazisinin cazibeli olarak sulanması sağlanarak, Gaziantep’in bereketli toprakları suya doyacak” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2021 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2021 16:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Tarım arazileri, suya doyacak…

Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Oğuzeli İlçesi’nde çalışmaları devam eden Doğanpınar Barajı Sulama Projesi kapsamında yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. 80 bin dekar tarım arazisine sulanmasını sağlayacak olan projede, çalışmaları inceleyen Vali Gül, “Baraj ile 80 bin dekar tarım arazisinin cazibeli olarak sulanması sağlanarak, Gaziantep’in bereketli toprakları suya doyacak” dedi.

“TÜRKİYE’NİN 9’UNCU BÜYÜK BARAJI”

Proje çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Gövde uzunluğu bakımından ülkemizin dokuzuncu büyük barajı olan Doğanpınar Barajı ile 80 bin dekar alan suya kavuşacak. Bugün Valimiz Davut Gül ile beraber Oğuzeli’nde Doğanpınar Barajı Sulama projesi bağlantı borularının döşeme işlemlerini inceledik” ifadelerini kullandı.

E.YILDIRIM

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.