Hava Durumu

“Tekstil Mühendisleri Gaziantep için önemli”

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Tekstil Mühendisleri Odası Güney Bölge Şube yönetim kurulu ve üyeleri ile MSM de akşam yemeğinde bir araya geldi. Burada bir konuşma gerçekleştiren Şahin, Tekstil Mühendislerinin sektör açısından önemli rol oynadıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2021 17:01
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2021 19:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Tekstil Mühendisleri Gaziantep için önemli”

 

Kendisi ve eşi de mühendis olan Fatma Şahin, Tekstil Mühendislerinin bu örgütlü yapısını koruması ve devam ettirmesi gerektiğini, tekstil şehri Gaziantep için Tekstil Mühendislerinin sektörde çok önemli rol oynadığını belirtti.

“DESTEK VERMEYE HAZIRIZ”

Üniversite-Sanayi işbirliğine de vurgu yapan Şahin, Tekstil Mühendislerinin üniversite sanayi işbirliğinde öncü rol aldığını belirtti. Tekstil Mühendislerini bir arada tutan TMO Güney Bölge Şube Başkanı Seval Uyanık’a hizmetleri ve çalışmaları için teşekkürlerini sunarak Gaziantep Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü desteği de vermeye hazır olduklarını belirtti.

“MÜHENDİS KİMLİĞİNİN HAK ETTİĞİ DEĞERİ GÖRMESİNİ AMAÇLIYORUZ”

TMMOB Tekstil Mühendisleri Odası Güney Bölge Şube Başkanı Doç. Dr. Seval Uyanık, konuşmasında örgütlü yapılanmanın önemine değinerek sektörü temsil eden Tekstil Mühendisi üyelerden şubeye her zaman destek vermelerini istedi. TMO Güney Bölge Şube çalışmalarında Tekstil Mühendisi algısının artırılmasını ve mühendis kimliğinin hak ettiği değeri görmesini ana amaç edindiklerini belirterek bu bağlamda çalıştıklarını ifade etti.

Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.