Hava Durumu

Yenileme çalışmaları başlatıldı…

Gazişehir Gaziantep-Gençlerbirliği maçında en çok tartışılan konu Kalyon Stadyumu olmuştu. Maçı izlemek için stadyuma giden taraftarlar, stadyumda yaşanan eksikleri sosyal medya hesapları üzerinden gündeme taşımıştı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay, Kalyon Stadyumda yenileme işlemlerinin başladığını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2019 19:48
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2019 20:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Yenileme çalışmaları başlatıldı…

Gazişehir Gaziantep-Gençlerbirliği maçında en çok tartışılan konu Kalyon Stadyumu olmuştu. Maçı izlemek için stadyuma giden taraftarlar, stadyumda yaşanan eksikleri sosyal medya hesapları üzerinden gündeme taşımıştı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay, Kalyon Stadyumda yenileme işlemlerini başladığını duyurdu.

Süper Ligin ikinci haftasında Gazişehir Gaziantep ile Gençlerbirliği arasında oynanan karşılaşmada, maçtan çok stadyumun kötü hali konuşulmuştu. Eksiklikleri ile sık sık gündeme gelen Kalyon Stadyumuna Gazişehir-Gençlerbirliği maçını izlemek için giden taraftarlar, kirli ve toz içerisinde bulunan oturma alanları ile karşılaştılar. Stat içerisinde kimi oturma gruplarının kırık olduğu gözlemlenirken, stadyum içerisinde kantin bulunmaması ise taraftarların tepkisini çekmişti.

“HAK ETTİĞİMİZ STADYUMDA MÜSABAKALAR YAPACAĞIZ”

Son yaşanan olaylarla stadyumda çalışma yapması beklenirken Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay, stadyumun durumuna ilişkin açıklamada bulundu. Özbay, “Kalyon Stadyumumuzda bugün itibariyle yenileme işlemleri başladı. Bakanlığımızdan ödeneğimizi istedik, koltuklarımızı da yenileyeceğiz. İnşallah hak ettiğimiz stadyumda müsabakalarımızı yapacağız” dedi.

KALYON STADYUMU HAKKINDA

Kamil Ocak Stadyumu’na ilişkin yıkım kararı alınmasının ardından Gençlik ve Spor Bakanlığının önderliğinde Gaziantep’e bir stadyum yapılmasına karar verilmişti. TOKİ tarafından Beylerbeyi Bölgesi’ne yapılması kararlaştırılan stadyum 120 milyon bedelle, 2017 yılında faaliyete girmişti. 33 bin kişi kapasiteli ve UEFA Standartlarında inşa edilen Gaziantep Kalyon Stadyum sık sık yaşanan sorunlarla gündeme geliyor.

A.DUMAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.