Hava Durumu

#Ak Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Bünyamin Bozgeyik

Gaziantep Ekspres Gazetesi - Ak Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Bünyamin Bozgeyik haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Ak Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Bünyamin Bozgeyik haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Bozgeyik’e teşekkür plaketi… Haber

Bozgeyik’e teşekkür plaketi…

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Merveşehir Mahallesi Yasemin Erman Balsu Parkı’nda çocuklara yönelik düzenlenen etkinliğe; AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Bünyamin Bozgeyik ve AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç ile birlikte katılım sağladı. Etkinliğe, eski Şehitkamil Belediye Başkanı Mehmet Bozgeyik de katıldı. Özellikle Merveşehir Mahallesi başta olmak üzere ilçe geneline yaptığı hizmetlerden ötürü Rıdvan Fadıloğlu, Mehmet Bozgeyik’e teşekkür plaketi takdiminde bulundu. HALKIMIZDAN DESTEK İSTİYORUZ Çocuklar ve gençlerle yakından ilgilenen ve etkinliklerde kendilerine eşlik eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu, “Son 21 yıllık süreç içerisinde hayat standardımız sürekli yukarıya doğru çıktı. Hayat standardımızın yükselmesini devam ettirmek adına biz, halkımızdan destek istiyoruz. Bu konuda Mehmet Bozgeyik ağabeyimin atmış olduğu tohumları, biz de yeşertmeye devam edeceğiz. Mehmet Bozgeyik ağabeyime yürekten teşekkür ediyorum. Onun açmış olduğu yolda hizmetleri artırarak devam ettireceğimize söz veriyorum. Emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, daha sonra AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ile birlikte Selimiye Taksi Durağı şoförlerini ziyaret etti. Taksi şoförleriyle sohbet eden Başkan Fadıloğlu ile Başkan Yılmaz, bol ve bereketli kazanç dilediği taksi şoförleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.  

 Bozgeyik: “Gaziantep spor turizminin odağı olacak” Haber

 Bozgeyik: “Gaziantep spor turizminin odağı olacak”

Bozgeyik, Gaziantep’i spor turizmi olarak en üst konuma taşımak ve 700 milyar doları bulan spor turizmi gelirlerinden ülkenin ve Gaziantep’in payını alması yönünde projeleri ve Gaziantep'i spor turizminin önde gelen merkezlerinden biri haline getirme hedefleri olduğunu söyledi. Gaziantep’in spor turizmi ile Gaziantep ve Türkiye’ye döviz kazandıracağından bahsede Ak Parti Milletvekili adayı Bünyamin Bozgeyik, “Temel hedeflerimizin başında yılda yaklaşık 700 milyar doları bulan spor turizmi pastasından Gaziantep ve ülkemize döviz kazandıracak projeler üretmek var. Hazırlanan tesisler ve sportif alt yapının ulusal ve uluslararası kulüplerin kampları için pazarlanmasını sağlamak, şehrimizi spor turizminin önde gelen merkezlerinden biri haline getirmek var” dedi. Gençlere yönelik projelerle Gaziantep’e fayda sağlayacağını söyleyen Bozgeyik, “Gaziantep yaklaşık 3 milyon nüfusa sahip ve Türkiye’nin önemli sanayi şehirlerinden biri. Nüfusumuzun yaklaşık 500 bine yakını da 18-24 arası gençlerden oluşuyor. Biz de bu genç nüfusu ve dinamizmi kullanacak projelerle şehrimize fayda sağlamayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı. Yatırımlar ile gençleri spor ile buluşturmayı hedeflediğini belirten Bozgeyik, “2002 yılında Gaziantep’te 73 spor kulübü ve 5 bin 219 sporcu bulunuyordu. 2022 yılı sonu itibariyle sporcu sayımız 305 binin üzerinde, spor kulübü sayımız ise bin 37. ve 70 bine yakın genç kardeşimiz, gençlik merkezi üyesi oldu. 20 yılda yaklaşık 2 milyar TL Gaziantep’e sadece spor tesisleri için yatırım yapıldı. 20 yılda spor tesisi sayımız 42’ye çıktı ve 5 gençlik merkezi oluşturuldu. Yurtların kapasitesi 2 bin 123’den 12 bin 810’a yükseldi. Bu hizmetlerin artırılmasını ve mevcut yatırımların spor endüstrisi ile birleştirilmesini hedefliyoruz" şeklinde konuştu. Yapılan spor tesislerini çocuk ve gençlerin aktif bir şekilde kullanımına açılacağı yönünde projeyi açıklayan Bozgeyik, “Spor toto Teşkilat başkanlığındaki tecrübemizin sonunda Gaziantep’imizden milletvekili adayı olarak vatandaşlarımızın karşısındayız. Bugüne kadar yapmış olduğumuz. Yaklaşık 2 milyar TL’lik tesis yatırımlarının neticesinde bugün artık spor tesislerimizin aktif bir şekilde gençlerimiz ve çocuklarımız tarafından kullanılmasıyla ilgili projelerimizi başlatıyoruz” diye konuştu.

Spor camiası ile buluştular Haber

Spor camiası ile buluştular

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Bünyamin Bozgeyik ile birlikte spor camiasıyla bir araya geldi. Hakem, antrenör, sporcu ve sporcu velilerinin katıldığı iki farklı organizasyonda sorun, talep ve önerileri dinleyen Başkan Fadıloğlu ile Milletvekili Adayı Bozgeyik, kendilerine yöneltilen tüm soruları da yanıtladılar. Sık sık spor camiasının temsilcileriyle bir araya gelen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, son olarak AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Bünyamin Bozgeyik ile birlikte Alleben Yüzme Havuzunda düzenlenen; hakem, antrenör, sporcu ve sporcu velilerinin iştirak ettiği organizasyona katıldı. Programda söz isteyen hakem, antrenör, sporcu ve sporcu velilerine tek tek söz verildi. İstişare kültürünün önemine vurgu yapılan programda Başkan Fadıloğlu ile Milletvekili Adayı Bozgeyik, talep edilen tüm hizmetlerle ilgili taleplerin karşılanacağı sözünü verdiler. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Bünyamin Bozgeyik, daha sonra Öğreten Adımlar Projesi kapsamında çalışmalarını Gaziantep Üniversitesi SBF Spor Salonu’nda yürüten öğretmenleri ziyaret etti. Gönüllü öğretmenler aracılığıyla yıl içerisinde yüzlerce öğretmene ücretsiz bir şekilde halk oyunları öğretilmesinin amaçlandığı projenin çalışmalarına katılan öğretmenlerin sorun, talep ve önerilerini dinleyen, sorularını cevaplayan

Ak Parti adayları esnafla bir araya geldi Haber

Ak Parti adayları esnafla bir araya geldi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Abdulhamit Gül ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Bünyamin Bozgeyik ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Periyodik olarak okul, aile ve esnaf ziyaretleri yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Abdulhamit Gül ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Bünyamin Bozgeyik ile beraber esnafla bir araya geldi. Milletvekili Adayı Gül ile Selimiye Mahallesi’ndeki çeşitli meslek kollarında hizmet sunan esnafı ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, Milletvekili Adayı Bozgeyik ile birlikte de Atatürk Mahallesi’nde bulunan Buhara Taksi Durağı şoförlerini, Eyüp Sultan Mahallesi esnafını ve Basra Pazar Yeri’nde hizmet sunan pazar esnafını ziyaret etti. Ziyaret ettiği noktalarda çocuklarla ve yaşlılarla özel olarak ilgilenen ve uzun süre sohbet eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, fotoğraf çektirmek isteyen herkesle hatıra fotoğrafı çektirdi. BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eyüp Sultan Mahallesi esnafından Mobilyacı Mahmut Şahin, “Şu ana kadar gördüğümüz hizmetlerden memnunuz. Verdiği hizmetlerden dolayı Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Mahallede yürütülen çalışmalar meydandadır. Biz bu çalışmalardan memnunuz. Başkanımız bugün bizi ziyaret etti, memnun olduk. Tüm belediye başkanlarımızdan memnunuz. Allah, hepsinden razı olsun. Teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Öğrencilerle bir araya geldiler Haber

Öğrencilerle bir araya geldiler

ÖZEL YETENEK SINAVINA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİLER Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Bünyamin Bozgeyik ile birlikte ASKF Gaziantep Başkanı Abdülkadir Gözegir’i ziyaret etti. Başkan Fadıloğlu ile Milletvekili Adayı Bozgeyik, Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen özel yetenek sınavları hazırlık kursunda eğitim gören öğrencilerle de bir araya geldiler. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Bünyamin Bozgeyik, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ile beraber Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Gaziantep Başkanı Abdülkadir Gözegir, yönetim kurulu üyeleri ve sporcularla bir araya geldi. Amatör spor kulüplerine olan desteklerinin artarak devam edeceğini vurgulayan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, sporcuların kendisine yönelttiği soruların tamamını da yanıtladı. M. Hayri Özkeçeci Spor Kompleksi’nde Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen Özel Yetenek Sınavlarına Hazırlık Kurslarımızda; POMEM, PMYO, BESYO, SUEM ve Spor Liseleri Fiziki Yeterlilik Sınavı’na hazırlanan öğrencileri de Milletvekili Adayı Bünyamin Bozgeyik ve Başkan Mehmet Yılmaz ile birlikte ziyaret eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu, öğrencilerin akademik ve sportif gelişimini yakından takip ettiklerini söyledi. Başkan Fadıloğlu, Özel Yetenek Sınavlarına Hazırlık Kursu'nun 3. döneminde Spor Bilimleri Fakülteleri ve Polis Meslek Yüksek Okulları Sınavı’na hazırlanan genç kursiyere yaklaşan sınav takvimi öncesinde başarılar diledi. Fadıloğlu, Bozgeyik ile Yılmaz, daha sonra M. Hayri Özkeçeci Spor Kompleksi’nde antrenman yapan Şehitkamil Belediye Spor Kulübü U15 Futbol Takımı ve Asya Kadın Futbol Takımı sporcularıyla koyu bir sohbet gerçekleştirerek, teknik adamlardan faaliyetlerle ilgili bilgi aldılar. Başkan Fadıloğlu, spor akademilerinde yürüttükleri sporcu gelişim sistemiyle farklı branşlarda Milli Takım kadrolarına sporcular kazandırdıklarını, profesyonel spor kulüplerine sporcu transferleri gerçekleştirdiklerini kaydetti. AMACIMIZ, GENÇLERİMİZİN DAHA İYİ ŞARTLARDA SPOR YAPABİLMELERİNİ SAĞLAMAK ASKF ziyaretinde konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Kurumlar arası iş birliği çerçevesinde bizim hiçbir zaman ayrımız gayrımız yok. Yapmış olduğumuz şu; milletin kaynağı, milletin evladına hizmet ediyor. Öncelikler sırasını belirlemekle doğru orantılı bu işler. Tabii bu iş benim iş değil, deyip bir kenara çekilebiliriz. Belediye olarak ama biz bu işleri yaparken de sağ olsun Spor Toto Teşkilat Başkanımızdan destek alarak bu işleri yaptık. Amacımız, gençlerimizin daha iyi şartlarda spor yapabilmelerini sağlamak. Hakikaten tüm Türkiye’deki bu işlerin başında olan bir kardeşimizin bugün inşallah sizlerin desteğiyle parlamentoda olması, spor adına çok büyük değişikliklere imza atılması demektir. İnşallah biz Bünyamin kardeşimizi parlamentoya gönderdikten sonra daha sık onu buralarda göreceğiz ve daha fazla meselemizi hızlı bir şekilde çözeceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı. HEPİNİZİN DUASINI VE DESTEĞİNİ ARKAMIZDA İSTİYORUZ Ziyarette konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Bünyamin Bozgeyik, “Ben, kendimi şöyle tarif edeyim. Biz atadan, babadan Gaziantepliyiz. Bütün büyüklerimiz burada. Biz memleketimize hizmet etmek için başka bir birimde, başka bir kurumda Ankara’da bulunduk bugüne kadar. Bugünden sonra inşallah, Allah nasip ederse 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Erdoğan’ın liderliğinde, onu tekrar Cumhurbaşkanı seçtirip, AK Parti olarak da daha güçlü bir şekilde iktidara devam edersek, artık milletvekili olarak sizlere hizmet etme noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu konuda, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler için hepinizin duasını ve desteğini arkamızda istiyoruz” sözlerini kullandı. RIDVAN BAŞKANIMIZDAN İNANILMAZ DESTEKLER ALIYORUZ ASKF Başkanı Abdulkadir Gözegir ise yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Öncelikle ben, Bünyamin Bey’in özelinde bir şeyler söylemek istiyorum. O, bizim bir kardeşimiz, mahalle uşağımız, aynı zamanda o bir Antepli ve şu anda Spor Toto Teşkilat Başkanlığı görevinden ayrılarak milletvekilliği için şu an aramızda. İnşallah önümüzdeki süreçte spor adına çok güzel şeyler yapmak üzere bizleri temsil edecek. Zaten sadece futbolda değil, sporun her branşında Spor Toto Teşkilat Başkanlığı olmazsa inanın birçok tesisin yüzde 80’i yapılmaz. Mevcut faydalandığınız tesisler, işte şu an aramızda bulunan Bünyamin kardeşimizin talimatlarıyla yapılmakta ve çok güzel tesisler sporcularımızın emrine sunulmakta. Ben bu konuda Bünyemin Bey’e huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Bunun yanı sıra Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu da 4 tane futbol sahasını bizlerin emrine sundu. Gerçekten standartlara da uygun bir şekilde yapılmış durumdalar. Biz gerçekten Rıdvan Başkanımızdan inanılmaz destekler alıyoruz. Yanına gittiğimizde ve sizlerin adına bir şeyler talep ettiğimizde hiçbir zaman boş çevrilmiyoruz. Ben bu konuda da Başkanımıza vermiş olduğu her türlü desteğinden dolayı yürekten teşekkür ediyorum.”  

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.