Hava Durumu

#Ak Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik

Gaziantep Ekspres Gazetesi - Ak Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Ak Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Bozgeyik Ve Fadıloğlu’ndan Vatandaşlara Destek Teşekkürü Haber

Bozgeyik Ve Fadıloğlu’ndan Vatandaşlara Destek Teşekkürü

Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, 14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta yapılan genel seçimlerde verdikleri desteklerden dolayı mahalle sakinlerine teşekkür etti. Kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların sorunlarını yerinde dinlemek ve sıkıntılarını gidermek amacıyla ziyaretlerde bulunan AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Osman Toprak, AK Parti Şehitkamil ilçe Başkanı Mehmet Yılmaz, AK Parti Şehitkamil ilçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, AK Parti Gaziantep il yönetim kurulu üyeleri ve AK Parti Şehitkamil ilçe yönetim kurulu üyeleri, mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi. Atabek, Karahöyük, Dülük, Beylerbeyi, Sam ve Büyükpınar Mahalleleri gezildi. Gittikleri her mahallede vatandaşların yoğun sevgi gösterisiyle karşılaşan Milletvekili Bozgeyik ve Başkan Fadıloğlu, mahalle sakinlerinin istek ve sıkıntılarını dinledi. Şehitkamil Belediyesi tarafından mahallelerine yapılan hizmetlerden memnun kaldıklarını dile getiren mahalle muhtarları ve vatandaşlar, Başkan Fadıloğlu’na teşekkür etti. Milletvekili Bozgeyik ve Fadıloğlu, mahalle muhtarları ve mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini dinleyerek, sorunların giderilmesi adına ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi. Milletvekili Bozgeyik ve Başkan Fadıloğlu, günün anısına vatandaşlarla ve çocuklarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Destekleriniz Ve Dualarınız İçin Şükranlarımı Arz Ediyorum Vatandaşlara hitaben konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını ileterek, “Bugün, AK Parti İl ve Şehitkamil ilçe teşkilatımız, Şehitkamil Belediye Başkanımız ile birlikte izleri ziyarete geldik. Bu ziyaretimizin asıl amacı da, 14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta yapılan genel seçimlerinde ve bugüne kadar AK Parti’ye vermiş olduğunuz desteği her zaman gördük. Son yapılan 14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta yapılan seçimlerinde de Sayın Cumhurbaşkanımıza vermiş olduğunuz destek ile Cumhurbaşkanımızın tekrar devam etmesi ve Gaziantep’te de daha önceki gibi 8 Milletvekili çıkardık. Hassaten vermiş olduğunuz destekleriniz ve dualarınız için şükranlarımı arz ediyorum. Allah sizlerden her zaman razı olsun. Hiçbir zaman bizleri yalnız bırakmadınız. Bu konuda sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Başkanımızın da belirttiği gibi asıl amacımız meclis tatil olduktan sonra bütün Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte, şehrimizin bütün ilçelerinde, kırsaldan başlayarak tek tek mahallelerimizi ziyaret edip, sizlere teşekkür etmek, istek ve taleplerinizi yerinde dinlemek. Ben, her zaman bizlere vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti Gaziantep teşkilatı sıkılmadık el bırakmıyor Haber

AK Parti Gaziantep teşkilatı sıkılmadık el bırakmıyor

AK Parti Gaziantep Teşkilatında hedef 10’da 10 Türkiye Yüzyılı çerçevesinde hareket eden teşkilat ayak basmadık yer sıkılmadık el bırakmayacak. Yeni atanan AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin başkanlığında Türkiye Yüzyılı çerçevesinde sadece seçimde değil her daim vatandaşların yanında olmaya devam eden AK Parti kadroları, önümüzdeki yıl Mart ayında yapılacak yerel seçimlere hazırlanıyor. Gaziantep’in kırsal mahallelerine ve ilçelerini gezen teşkilat üyeleri vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini bizzat dinleyerek çözüm buluyor. Türkiye Yüzyılı çerçevesinde hedef 10’da 10 AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin daha önceki konuşmalarında Türkiye Yüzyılı çerçevesinde hedeflerinin 10’da 10 olduğunu açıklamasının ardından Gaziantep teşkilatı bu hedef doğrultusunda harekete geçti. İlçelerde vatandaşlarla buluşma talepleri yerinde görme kararı alan teşkilat üyeleri ilk olarak Araban ilçesini ziyaret etti. Teşkilatı Burada AK Parti Araban İlçe Teşkilatı ve Belediye Başkanı Hasan Doğru karşıladı. AK Parti Gaziantep milletvekili Bünyamin Bozgeyik ve AK Parti İl Teşkilatı mensupları Araban’da ilçe başkanı Kamil Kasney ve ilçe kadın ve gençlik kolları üyeleri ile görüştü. Araban ilçesi’nde Göllüce, Yolveren, Köklüce, Gelinbuğday, Dağdancık, Şerif Peri, Yeşilova, Mehmet Gökçek, Fevzi Çakmak, Kale, Yenialtıntaş, Dumlupınar ve Turgut Özal kırsal mahallelerinde Muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Bozgeyik ve Teşkilat üyeleri Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru ile beraber taleplerle ilgili bilgiler alarak çözüm üretmek için istişarelerde bulundu. Teşkilat üyeleri ile buluşan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik ve il Teşkilat Başkanı Ahmet Doğan ile İl yönetim kurulu üyeleri Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ilettiler.

Şehitkamil’e yakışan bir tesis  Haber

Şehitkamil’e yakışan bir tesis 

D.T. Şehitkamil Sahnesi’ni AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik ile Çeled Uşaglar Tiyatro Okulu Genel Sanat Yönetmeni Orhan Uslu, beraberinde yerinde inceleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yapının kısa bir süre sonra hizmete açılacağı bilgisini verdi. AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik ile Çeled Uşaglar Tiyatro Okulu Genel Sanat Yönetmeni Orhan Uslu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu beraberinde D.T. Şehitkamil Sahnesi’ni inceledi. Bozgeyik, “Sayın Belediye Başkanımız; Gaziantep’e yakışan, Şehitkamil’e yakışan muhteşem bir tesis yapmış” değerlendirmesinde bulunurken, Uslu ise, “Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ederim. Gaziantep’e çok şahane bir tesis kazandırmış” ifadelerini kullandı. Yapının son durumuna ilişkin bilgilendirmede bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, D.T. Şehitkamil Sahnesi’nin içerisinde; tiyatro binası, ana giriş ve fuaye alanı, 600 kişilik ana salon, 500 metrekarelik sahne, hareketli orkestra çukuru, hareketli sahne, kulis ve hazırlık odaları, sahne dekor ve depo alanları, VİP salonu, 3 bin metrekarelik kütüphane, DENE-YAP atölyesi, sanat merkezi, kafeterya, 3 bin 200 metrekarelik kapalı otopark, 200 araçlık açık otopark bulunduğu bilgini paylaştı. Başkanımızı, Gaziantep’imize Muhteşem Bir Tesisi Kazandırdığı İçin Tebrik Ediyorum İncelemelerinin ardından değerlendirmede bulunan AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, şu ifadeleri kaydetti: “Bugün, Şehitkamil Belediyemizin kıymetli Başkanımızın burada inşa ettiği çok güzel bir tesisi geziyoruz. Devlet Tiyatroları Şehitkamil Sahnesi adında muhteşem bir tesis yapılıyor. Sayın Belediye Başkanımız; Gaziantep'e yakışan, Şehitkamil'e yakışan muhteşem bir tesis yapmış. En kısa sürede inşallah açılacak. En geç 1 aya kadar hizmete alınacak. Tiyatro sahnesini, kütüphanesini, yine teknoloji anlamında faydalanacak gençlerimizin çalışma alanlarını gördük. Başkanımız, çok yeni bir şey daha katıyor inşallah şehrimize. Yakın zamanda 24 saat açık olacak kütüphanemizi kazandıracak. Başkanımızı, Şehitkamil’imize, Gaziantep'imize böyle muhteşem bir tesisi kazandırdığı için tebrik ediyorum. Allah razı olsun. İnşallah açılışından sonra hemşehrilerimiz, Şehitkamil halkımız, Gaziantep halkımız burayı kullanacaklar. Bizler de ziyaret edeceğiz. Bizler de faydalanacağız inşallah. Çok teşekkür ediyorum.”  

Fadıloğlu ile Gül’den esnafa teşekkür Haber

Fadıloğlu ile Gül’den esnafa teşekkür

Fadıloğlu: “Esnafımıza yürekten teşekkür ediyorum” Karatarla Mahallesi sınırları içerisinde hizmet sunan esnafa yönelik ziyaret programına; Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekili Eyup Özkeçeci, AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, Önceki Dönem AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Teymur katıldı. Her esnafla selamlaşan ve sohbet eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu, esnafın; sorun, talep ve önerilerini dinledi, çözüm önerilerinde bulundu. Esnafın yönettiği tüm soruları da yanıtlayan Başkan Fadıloğlu, esnafa bol ve bereketli kazanç diledi. Sorunların giderilmesi, taleplerin de karşılık bulması adına çalışacaklarını vurgulayan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, yolda karşılaştığı ve alışveriş yapan vatandaşla da selamlaştı, sohbet etti. Özellikle çocuklarla özel olarak ilgilenen Başkan Fadıloğlu, isteyen herkesle fotoğraf çektirdi. “Esnafımızın yanında olmayı sürdüreceğiz” Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde verilen destek dolayısıyla esnafa teşekkür edilen ziyarette konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Bizleri güler yüzü ve samimiyetiyle karşılayan esnafımıza yürekten teşekkür ediyorum. Her fırsatta, emeği ve alın teriyle çalışarak Gazi şehrimize değer katan esnafımızın yanında olmayı sürdüreceğiz. Rabbim, tüm esnafımıza bereketli kazançlar versin” ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.